Reklaam sulgub sekundi pärast

VIIS TERVISENIPPI lähenevaks talveks

Talv võib olla väsitav ja pikk, kui su tervis pole korras ja kui sa ei leia aega iseenda jaoks. Siin on sulle viis head mõtet, mis aitavad talve õnnelikumalt üle elada ning hoiavad sind terve ja ilusana läbi kogu aasta. 

Tarbi D-vitamiini!

Sõltumata sellest, kui tervislikud on sinu eluviisid ja toidulaud, Eesti kliimas elades peaks igaüks vähemasti talvel täiendavalt D-vitamiini manustama. D-vitamiini tarbimine on väga oluline, sest selle puudusega seostatakse paljusid tõsiseid haigusi, sealhulgas erinevaid vähkkasvajate vorme, luuhõrenemist, hammaste lagunemist ja lihastehaiguseid. Vitamiin D3 aitab kaasa kaltsiumi imendumisele ja ärakasutamisele organismis ning toetab immuunsüsteemi efektiivset toimimist.
Vitamin D Pro Expert õlikapslid on mugavad ja efektiivsed. Tootes on kasutatud külmpressitud viinamarjaseemneõli, mis sisaldab asendamatuid rasvhappeid ja antioksüdante, mis niisutavad nahka seestpoolt ja parandavad selle elastsust. Vitamin D Pro Expert õlikapslid on välja töötatud Eestis ning on müügil hästivarustatud apteekides üle Eesti. Kodust lahkumata saad kapslid tellida www.ipharma.ee e-poest, kus novembris kehtib 25% soodustus. 

Tee oma toidulaud korda!

Toitumisest ei sõltu mitte ainult kehakaal, vaid kogu sinu tervislik seisukord. Talv on hea aeg üle vaadata oma toidulaud ning vajadusel ka kaalulangetusega algust teha, eks ikka selleks, et suvel ei peaks end enam kottis riietesse peitma. Pole mingi saladus, et meie eluviise mõjutavad paljuski meie lähedased ja sõbrad. Kui teised toituvad tervislikult, siis on sinul kerge sama teha. Figuurisõbrad on kaalulangetamise teenuse pakkuja, kus leiad endale palju uusi sõpru, kellega koos oma eesmärk saavutada ja seda kogu elu hoida. Grupis kuuled teiste kogemusi, oled motiveeritud ja ühtlasi saad ka teistele toeks olla. Grupp pakub sulle kõike, mida vajad, et edukalt kaalu langetada. Erinevad grupid asuvad üle Eesti ning vaid 05.11-18.11 on liitumine tasuta. Liitumine on lihtne, leia vaid sobiv grupp ja mine lihtsalt kohale. Lisainfo saamiseks tasub külastada veebilehte Figuurisobrad.ee.  

Hoia suuhügieen ja tervis korras ksülitooliga!

Paljud hambaarstid soovitavad kasutada ksülitoolitooteid ja selleks on neil mitu head põhjust. Teaduslikult on tõestatud, et ksülitool aitab hoida hambad terved. See pärsib hambaauke tekitavate bakterite elutegevust suuõõnes, neutraliseerib toidukorrajärgset happerünnakut ning vähendab hambakatu ja hambakivi teket.  

Lisaks, algaval viirushaiguste hooajal on ksülitooli tarbimisest kasu ka nina,- kurgu- ja kõrvahaiguste ärahoidmisel, sest tihti levivad haigused just suu kaudu. Tarbides ksülitoolipastille, vähendad bakterite arvu oma suuõõnes ja seeläbi vähendad riski haigeks jääda. Lisaks sellele toidab mõnede uuringute väitel ksülitool meie kehas häid baktereid, mis aitavad seedesüsteemi korras hoida ja rohkem kollageeni toota. 

Frenzy ksülitoolipastillid on väikesed ja maitsvad ning neid soovitatakse süüa kaks pastilli peale igat söögikorda. Vali oma maitse- ja pakendieelistus www.frenzy.ee.

Ära unusta eluks vajalikke oomega-3-rasvhappeid!

Kalamaksaõli sisaldab asendamatuid oomega-3-rasvhappeid ja vitamiine, mis hoiavad sind tervena. Oomega-3-rasvhapped on asendamatud, sest keha neid ise ei tooda ja inimene vajab neid terve elu. Nr. 1 kalamaksaõlid Eestis tulevad Möller'silt, kelle suurimaks väärtuseks on läbi aegade olnud kvaliteet. Möller'si tootevalik on lai, kalamaksaõli on saadaval nii vedelal kujul kui ka kapslite näol. Eraldi on mõeldud ka lastele, kelle jaoks on loodud Möller's Junior puuvilja- ja tsitrusemaitselised geelist kalakesed, et tarbimine oleks mängulisem ja maitsvam. Uuri lisaks Möller'si veebilehelt.

Lae akusid massaaži abil!

Kui päike särab taevas vaid heal juhul korra nädalas ning ilm on nii hall, et sul on raske selgusele jõuda, kas väljas on hommik või õhtu, siis kõige kiirem võimalus oma akusid laadida on külastada massaažisalongi. See tuhandeid aastaid vana Hiina ja Egiptuse lõõgastus- ja raviteraapia omab imelist toimet. Seda muidugi juhul, kui leiad üles selle õige salongi, kus vajalikke tehnikaid vallatakse. Śivaya massaažisalong on Tallinnas tegutsenud enam kui kümme aastat ning lisaks idamaistele massaažiteenustele saab sealt abi ka kõikvõimalike lihase- ja liigesevalude korral alustades kontoritööst väsinud seljast ning lõpetades trauma- või operatsioonijärgse taastusraviga. Śivaya salong pakub lisaks ka bioenergeetilist tervendamist, alternatiivset psühholoogilist abi, salendavaid ja naha elastsust taastavaid kehahooldusi, venitusarme korrigeerivaid hooldusi ning lapseootel naistele mõeldud nahahooldusi, mis aitavad vältida venitusarmide teket. Autoga liiklejale lisaboonuseks on tasuta parkimine. Uuri lähemalt ja broneeri aeg või telli jõulukingiks kinkekaart Śivaya veebilehelt.

Buduaar.ee