Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕHMAST JÄÄB PUUDU? Liitu MyFitnessiga ja saad mitu kingitust

Kui sa tunned, et sul jääb võhmast puudu näiteks trepist ülesminekul või ei jaksa sa tassida ka enam poekotti, on aeg midagi muuta. Sinu jõud ja tervis on su enda kätes. Liitudes MyFitnessi spordiklubiga oktoobrikuu lõpuni, kingitakse sulle lisaks liitumiskingitusele (batoon + MyFitnessi treeningrätik + 10 € MyFitnessi seljakoti vautšer) ka tasuta personaalne treeningnõustamine, mille tavahinnaks on 30 eurot.

Treeningnõustamine sisaldab:

  • Kehaanalüüsi ja tulemuste lahtiselgitamist 
  • Treeninugalaseid nõuandeid (varasema treeningkogemuse kaardistamine; soovitused lähtuvalt kehaanalüüsi tulemustest; treeningute tihedus, intensiivsus, taastumine).
  • MyFitnessis treenimise tutvustust (liikmekaardiga seotud oluline info; MyFit iseteeninduskeskkonna tutvustus; kuidas käib treeningutesse broneerimine; MyFitness äpp; MyFitnessi head tavad).
  • Ülevaade spordiklubist (treeningalade, lisateenuste- ja võimaluste tutvustus). 

Liikmeks saad registreerida veebis või omale lähimas MyFitnessi klubis. Klubisse tulles saad liitumiskingituse koos tasuta treeningnõustamise voucheriga klienditeenindajalt. Treeningnõustamisele saad registreerida läbi MyFitnessi tunniplaani