Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕIDA 500€ AUHIND “Cutrico #kuldkihar 2019” võistlusel

Professionaalsete juuksehooldusvahendite maaletooja Cutrico Hair kuulutas välja kõige kaunimate kiharate võistluse "Cutrico #kuldkihar 2019", mille eelvoor toimub 24.107.11.2019 Instagramis. Kui oled uhke oma kaunite juuste üle, siis postita pilt enda Instagrami, lisa pildile #kuldkihar2019 ja vaata igaks juhuks ka üle, et sinu konto oleks avalik. Su juuksed ei pea olema pikad, vaid pigem armastusega hooldatud. Võistlusel osalemisel on vaid üks karm reegel: osalejatel ei tohi olla juuksepikendusi!

Järelkajastust ja intervjuud võitjaga saad peagi lugeda Buduaarist.

 

Millised auhinnad ootavad finaliste?

Kõik finaalvooru jõudnud osalejad saavad väärt auhinnakoti, mis sisaldab Four Reasons Nature sarja tooteid. Põhjamaistele juustele loodud uus Nature sari on 100% vegan, orgaanilise koostisega ja ECOCERT sertifikaadiga kvaliteetne juuksehooldussari. Lisaks on Nature missiooniga tootesari, mis kingib iga Cutrico e-poest ostetud tootelt 1 € Vähiliidu toetuseks. Four Reasons Nature juuksehooldustoodetel on neli erinevat sarja: värvitud juustele, kahjustatud juustele, õhukestele juustele ja kuivadele juustele. 

Lisaks leiab iga finalist oma kingikotist väärtusliku mM Kollageen  toidulisandi koos tsingi, C-vitamiini, mere kollageeni seleeni ja vasega. See paljukiidetud toidulisand varustab juukseid, nahka ja küüsi seestpoolt väärtuslike toitainetega.