Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA! BRAUN AUHINNAMÄNG: VÕIDA UUS Braun Silk-epil 9 SensoSmart

Buduaar ja Braun on taas "sabad sõlme sidunud" ja seda sellepärast, et ilmad on juba õige suvised. Naised, kes te soovite elada võimalikult mugavalt ehk soovimatute kehakarvade vabalt, siis see mäng on nüüd just teile!

Nimelt soovime üheskoos ühele toredale ja terasele lugejale kinkida uue superepilaatori Braun valikust.

Kingituseks on Braun Silk-épil 9. seeria maailma esimene nutikas epilaator SensoSmart väärtusega 199 eurot

SensoSmart epilaator ennetab liigset survet, et eemaldada veel rohkem karvu. Tagab särava ja siidiselt sileda naha kuni neljaks nädalaks. 40% laiem raseerimispea tagab kiirema epileerimise - töötleb iga tõmbega rohkem nahapinda ning SmartLight kindlustab, et ka kõige peenemad karvad ei jääks kahe silma vahele.

Epilaatorit kasutavad naised eelkõige jalakarvade eemaldamiseks, ent seda saab kasutada ka muudel kehaosadel. Samuti on meie loosiauhinnal masaaži- ja koorimisfunktsioon.

Loe meie auhinna osas täpsemalt artiklist SIIT

Jäta kõik loetu meelde, vajadusel guugelda lisa ja vasta allolevatele küsimustele valikvastustest ühe ainuõige vastusega. Jäta meile oma kontaktandmed ja oota 29. maini, mil selgub, kelle on valinud fortuuna oma soosikuks. 

NB! Meie mängu võitja küll selgunud aga tea, et Braun Eesti Fb-i lehel on kuni 11. juunini kestmas samuti mäng mille auhinnaks on Braun Silk-épil SensoSmart! Võta osa SIIT

VÕITJAKS valisime seekord nimedejärgi ja Liisa nimelise naise! Buduaar võtab võitjaga ühendust! 

Täname kõiki osalejaid!

Toredat vastamist!

 

 

[gallery ids="2049221,2049223"]