Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA! BUDUAARI TURUL saab maksta Pocopay’ga. Auhinnaloos!

Pocopay on pangakonto inimestele igas vanuses, mis on turvaline ning millele on lisatud uusimaid võimalusi ja funktsioone, et anda kasutajakogemusele juurde emotsiooni ja mugavust. Pocopay ülekanne on hea asendus sularahale, kuna ülekanded toimuvad kohe ning on väga lihtsad. 

Müüjal on vaja enda stendi juurde välja panna vaid oma isiklik Pocopay pangakonto QR-kood. Ostjatel tuleb Pocopay rakenduse läbi QR-kood skaneerida ning makse müüjale edastada. See on hea alternatiiv sularahale, kuna tihti ei kanna inimesed liiga palju sularaha kaasas, kuid ostud ei pea seepärast tegemata jääma. 

Selle jaoks on Buduaari turu müüjal vaja luua endale Pocopay's pangakonto, kuhu ostjad saavad ülekandeid teha (Pocopay kasutajate ülekanded laekuvad momentaanselt, kuid ka teistest pankadest on võimalik ülekandeid teha). 

Pocopay on kättesaadav iPhone'i ja Androidi telefonide jaoks ning pangakonto on võimalik endale luua otse mobiilist. Registreeru promokoodiga APOLLO ja saad konto aktiveerimisel 5 € Apollo kinkekaardi.

Vaata Pocopay tutvustust SIIT. 

Pocopay esindus on ka Buduaari LIVE turgudel kohapeal väljas ja kõikide konto loonud müüjate vahel loositakse turul välja ka uhke auhind, milleks on 100 € kinkekaart kõrgklassi kategooriasse hinnatud restoranis Ö. Loosis osalemiseks saada [email protected] aadressile kinnitus, et oled omale konto loonud.

VÕITJA SELGUNUD! Palju õnne PRIIT KONGI! Pocopay võtab võitjaga ühendust. Edastame ka Pocopay tänud: Me täname kõiki Buduaari turul osalejaid ning kõiki, kes tunnevad huvi Pocopay vastu.

Oli tore teiega kohtuda, me siiralt loodame, et teile meeldib Pocopay ning kasutate meie rakendust ka oma igapäevaste rahaasjade ajamiseks.

Vaata lõbusaid reklaame SIIT

Tutvu Pocopay'ga lähemalt nende kodulehel pocopay.com

Lae alla Pocopay rakendus:

iOS https://itunes.apple.com/ee/app/pocopay/id1013812694

Android https://play.google.com/store/apps/details?id=ee.poco