Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA LOOSITUD! ANNE SEMONIN minimaskide komplekt

Talv oma külma tuule ja pimedate hommikutega võib muuta su naha kuivaks ja põhjustada ebamugavustunnet. Olles “personaliseeritud nahahoolduse” eksperdid, on Anne Semonini kosmeetikatoodete loojatel mõned väga hästi toimivad nõuanded, mis aitavad ka külmakuudel hoida naha särava ja värskena.


Vaheta oma näopuhastustoodet

Talvisel ajal muutub nahapind kuivemaks ning seetõttu soovitame igapäevaseks näopuhastuseks valida kreemisem puhastustoode.

Näiteks Anne Semonin Botanical Milk eemaldab nahalt õrnalt meigi ja mustuse ning samaaegselt niisutab ja kaitsteb nahka tänu kreeka pähkli õlile ja merevetikale.

Seejärel toniseeri nahk toonikuga Botanical Toner, mis tänu nõiapuu ekstraktile on antioksüdantse ja poore ahendava toimega. See nahka hellalt kohtlev toonik rahustab ja tasakaalustab ning tagab optimaalse niisutuse.

Kasuta toonikut puhtalt või personaliseeri vastavalt oma naha vajadustele, lisades sellele paar tilka oma lemmikut Anne Semonini Intensive Complex.

Söö oma nahk säravaks

Kui tunned, et su nahk on elutu ja hall, söö rohkem kõrge beetakaroteeni sisaldusega toiduaineid – näiteks porgand ja bataat ehk maguskartul on selle heaks allikaks.

Beetakaroteen on tugev antioksüdant, mis ennetab naha enneaegset vananemist ja lisab nahale sära. Meie lemmikretsept on röstitud bataadileib avokaado ja suitsulõhega. Siit ei saa nahk mitte ainult energiat beetakaroteenist, vaid ka kuivusega võitlevat E-vitamiini avokaadost – see on suurepärane naha ilu taastav talvine duo.

Niisuta & kaitse

Keskküte ja kuiv siseruumide õhk kombineerituna karmi tuulega õues võib muuta naha kuivaks ja karedaks. Su nahk tänab sind, kui hakkad kasutama intensiivsemalt niisutavat hooldust.

Normaalsele nahale soovitame päevaseks hoolduseks kreemi Oligo Protect Cream SPF 30, mis sisaldab naha jaoks aastaringselt olulist SPF-kaitset (mitte ainult suvel!).

Kui su nahk on väga kuiv, soovitame luksuslikult niisutavat, nahale elujõudu lisavat Extreme Comfort kreemi, mis muudab ka pärgamentkuiva naha kauniks ja säravaks.

Rasusema naha puhul soovitame kergema koostisega Marine emulsiooni, mis niisutab ja taastab särava jume tänu shea-võile ning merevetikate ekstraktile.

Hygge-kunst

Lõõgastumine on hädavajalik, et tunda end säravana seesmiselt ja väliselt. Praegune aastaaeg võib olla külm, kõle ja pime, kuid ära lase end sellest heidutada – võta eeskuju taanlastest ja praktiseeri Hygge-kunsti.

Kirjeldatud kui ”lahti ütlemist kõigest tüütust ja emotsionaalselt koormavast ning enese ümbritsemist naudinguid pakkuvate pehmete ja rahustavate asjadega,” on see Anne Semonini arvates parim viis lõõgastumiseks. Niisiis – lülita välja TV, mähi end oma kõige pehmemasse pleedi, süüta küünlad, luba endale patuselt maitsev amps ning naudi põhjamaiselt lõõgastavat rahu.

Tee endale kodune spaapäev

Võta pimedatest talveõhtutest parim ja veeda aega hellitades end koduste spaaprotseduuridega.

Alusta sooja elustava duššiga, kasutades Anne Semonini värskendavat dušigeeli Exfoliating Shower Gel. Seejärel naudi nahka toitvate ja pehmendavate luksuslike kehaõlide paitust, mis leevendab kuivust ja kihelust.

Me armastame Anne Semonini kehaõli Nourishing Body Oil, mille vitamiinirikka Amazonase palmipuudelt pärineva buriti-, seesamiseemnete- ja kreeka pähklite õlid hellitavad, toidavad ja pehmendavad nahka. Võta endale aega, et masseerida õli nahka ja kogeda spaalikku naudingut, kuni tunned, kuidas pinges lihased lõõgastuvad ja nahk muutub siidiselt pehmeks.

Seejärel võta oma lemmik Anne Semonini maskide seast ja lase oma näonahal nautida ÕAH-d (õrna armastavat hoolitsust). Anne Semonini kultuslik mask Mineral Mask on sobiv kõikidele nahatüüpidele, taastab naha elujõu, samaaegselt seda niisutades ja toksiinidest vabastades.

Kindlasti eemalda maski jäägid kas Marine või Botanical toonikuga, nii kindlustad nahale lisakihi niisutust ning jätad nahapinna õndsustundest õhetavalt säravaks. 

Seda suurepärast naha hellitajat, Mineral Maski saab kasutada mitmel moel: näomaskina, silmaümbrusele hooldava maskina või puhastustootena – alati jätab ta naha värskeks ja säravaks.

Selleks, et võita endale Anne Semonin unelmate minimaskide komplekt, osale Buduaari lugejamängus ning vasta kahele küsimusele. 

 

Võitjaks osutus Siiri Saar. Palju õnne!