Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA LOOSITUD! D PÄIKESE 5X ILUPÄEVITUSE KUUR + uute päevituskreemide komplekt

Eriline kollageenvalgusel põhinev nahka hooldav, sportlikke sooritustulemusi parandav ja tervist turgutav ilupäevitus on midagi väga kaasaegset – need on päevitusseadmed, milles on roosa või punase valgusega iluvalguslambid!

Seadmete uus päevitustehnoloogia ühendab omavahel päikesevalguse päevitust tekitava osa ning roosade/punaste ilulampide vereringet ergutavad ja nahka hooldavad omadused. Lampide tasakaalustatud valgusspektri jaotus suurendab UV-kiirte omavahelist ühilduvust, mis omakorda tekitab kehas heaolutunde ja parandab naha pigmenteerumist kuni 50%. Roosade/punaste iluvalguslampidega päevitusseadmes päevitades on kogu päevitusprotsess väga nauditav, tasakaalustatud UV-spekter tagab tulemusena värske, siidpehme naha ja kauni loomuliku ning püsivama päevitusjume.

Uuenduslik kollageen ehk ilupäevitus on meeldiv ja rahustav ning kaunist jumet pakkuv õrn iluravi!

Hea teada ilupäevitusest:

Kollageenvalgus on vananemisvastase toimega.

Aastatega vähenevad meie naha toonus ja elastsus, nahk muutub kuivaks, siin-seal ilmuvad välja kerged mure- või rõõmukurrud, kortsukesed. Tänu kombineeritud kollageenvalgusele on aga võimalik seda kõike muuta, mõjutades molekulaartasemel inimkeha rakke ja nahakudede taastootmist! Võttes regulaarselt kollageenipäevituse seansse suudab meie keha kollageenvalguse abil vähendada kortse, mõjutada positiivselt haavade paranemist, säilitada keha vitaalsust ja liikuvust.

Kollageen tagab paremaid tulemusi ka spordis!

Nii harrastus-, tervise- kui profispordis on oluline püsida tervislikus vormis, olla nii meelelt kui kehalt tasakaalus. Tõsta toonust, võtta vastu väljakutseid, ent seda kõike teadlikult, vigastusi ja tagasilööke ennetades, ennast tasakaalus hoides! Kollageen tugevdab ka lihasjõudu ja luid, vähendab luumurdude riski, reguleerib vererõhku.

Kollageenvalgus kaitseb haiguste eest.

On teaduslikult tõestatud, et piisav kollageenitase kehas kaitseb meid infektsioonide ja põletike eest. Samuti väheneb risk haigestuda autoimmuunsüsteemi- ja südamehaigustesse.

Kollageeni toimel aktiveerub ka heaoluhormoon, mis loob positiivse tuju ja meeleolu.

Selleks, et võita D päikese 5x ilupäevituse kuur + 2019 uute päevituskreemide kinkekomplekt, mille väärtus on ligi 100 €, osale Buduaari lugejamängus ja vasta kahele küsimusele.

Võitjaks osutus Raili Randla. Palju õnne!