Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA LOOSITUD! KOMPLEKT RIKKALIKULT NIISUTAVAID Avène dermakosmeetikatooteid!

Avène brändi südameks on ainulaadse mineraalse koostisega termaalvesi, mis pärineb Lõuna-Prantsusmaal paiknevatest allikatest. Avène termaalvesi on tuntud oma rahustava ja ärritust leevendava toime poolest, NING seda kasutati juba ammusest ajast paljude nahaprobleemide leevendamiseks. See neutraalse pH-tasemega ja rohkelt tundlikule nahale kasulikke mikroelemente sisaldav vesi sisaldub igas Avène tootes, et taastada Sinu naha tasakaal, seda kaitsta ja rahustada. 

Pikk talv on seljataga ning nahk on muutunud jumetuks, elutuks ja niiskusvaeseks – aeg on nahk rikkaliku niisutusega ellu äratada, ühtlasi seda päikesekiirte eest kaitses!

Ainulaadse koostisega Avène termaalvee sprei  sisaldab rohelt tasakaalustavaid mineraale ja nahale kasulikke mikroelemente. Kergesti imenduv termaalvesi muudab naha pehmemaks, värskemaks ja säravamaks. Termaalvesi vähendab naha tundlikkust, leevendab punetust ja ärritust ning taastab selle tasakaalu. Sobib kasutamiseks pärast koorimist, raseerimist, depileerimist, päevitamist, samuti pärast trenni või sauna. Näonaha pinguloleku korral võib pihustada julgelt meigi peale. Väike pudel on ideaalne kaaslane lennureisidel. Pihusta kohe kui tunned vajadust! Bakterioloogiliselt puhas, pH 7,5. 

Ülikerge geelja tekstuuriga Avène Hydrance Intense niisutav seerum  on ideaalne niiskusjanus nahale.  Seerum sisaldab rohkelt nahka intensiivselt niisutavat ja rahustavat Avène termaalvett ning tänu innovatiivsele koostisele omab pikaajalist sügavniisutavat toimet. Rahustab koheselt nahka ning taastab selle heaolu. Nahk jääb meeldivalt sile ja rikkalikult niisutatud. Kaovad ka kuivusest tekkinud kortsukesed ning jume muutub säravaks. Kasuta nii hommikul kui õhtul enne tavapärast hoolduskreemi. 

Kevadine päike on aktiivne ning nahk vajab juba varakult päikesekiirte eest kaitset. Sametise ja kerge tekstuuriga Avène SUN päikesekaitseemulsioon SPF50+   tagab näonahale väga tugeva ja laia spektriga fotostabiilse kaitse UVA- JA UVA-kiirguse eest. Rikastatud niisutava ja rahustava Avène termaalvee ja matistavate pulbritega ning sisaldab unikaalset antioksüdantide kompleksi. Nahal märkamatu ning läikevaba. Näole ja kaelale kulub ühekorraga umbes 6 pumbatäit. Määri emulsioon nahale enne päikese kätte minekut. Püsiva kaitse tagamiseks korda tegevust sageli, eriti pärast higistamist, ujumist või rätikuga kuivatamist.

Avène tooted on müügil apteekides üle Eesti ning Apotheka Beauty esindus- ja veebipoes. Jälgi brändi tegemisi Facebookis Eau Thermale Avène Eesti

Selleks, et võita need 3 toodet koos kauni kosmeetikakotiga, osale Buduaari lugejamängus ning vasta kahele küsimusele.

Võitjaks osutus Kaire Soon. Palju õnne!