Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA LOOSITUD! SMILE MAKERSI massaažiseade The Frenchman

Smile Makers teeb tihedat koostööd günekoloogide ja seksuoloogidega, kes kinnitavad kui ühest suust: hoolimata ühiskonna poolt naistele ette kirjutatud tabudest ja reeglitest on seksuaalelul kasulik mõju meie tervisele. Pole vahet, kas masturbeerid või seksid partneriga – seks on väga tõhus viis stressi leevendamiseks ning orgasmi ajal vabanenud hormoonid tagavad hea une.

Sinu keha kuulub sulle ning saad seda nautida, pead vaid taas endaga ühenduse looma. Suurepärase võimaluse oma kehaga ühenduse loomiseks annavad sulle Smile Makers massaažiseadmed, mis on naiste seas suurt tunnustust leidnud. Kui sina soovid lähemalt Smile Makersi toodeteda tutvuda, siis osale Buduaari ja Euronicsi ühises veebimängus. Loosi läheb massaažiseade Smile Makers The Frenchman.

Võta aeg maha ja naudi hetke, vabastades oma kujutlusvõime ja avastades enda jaoks uusi tundeid, mis viivad su naudingu uutesse kõrgustesse. Smile Makersi missiooniks on naiste seksuaalse heaolu normaliseerimine ja selle ümberkujundamine loomuliku elu ja iluhoolduse osaks. Tooted on valmistatud kõige rangemaid ohutus- ja kvaliteedistandardeid silmas pidades ja on 100% ftalaadivabad.

Auhinna võitis Piret K. Palju õnne!