Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA SELGUNUD!MÄNGI JA VÕIDA KAKS PILETIT 2Cellos kontserdile koos ööbimisega Fra Mare Thalasso SPAs

Südasuvised kontserdielamused kaunis Haapsalus on need, mis muudavad suve meeldejäävaks. Mis võiks olla veel mõnusam, kui nautida head muusikat, merd ja kaunist loodust koos oma kaaslasega? Osale meie veebimängus ning võid võita kogemuse, mis jääb just seda suve kõige enam meenutama. 

Fra Mare Thalasso SPAs on kerge leida õnne ja rahu – meri, mis laulab oma laulu, rohked vaiksed lahesopid ja laiud, jalutuskäigud koduses ja romantilises Haapsalus, augustiööde voogav kuuvalgus, männimetsa kosutav lõhn… Fra Mare Thalasso SPA asub armsas kuurortlinnas Haapsalus, 100 km kaugusel Tallinnast. Sinkjas meremuda, soojad tuuled, mererohtu kasvanud lahesopid ning merre suubuvad tänavad on siia terviseparandajaid meelitanud juba 19. sajandi algusest. Meie elustiili kuulub ainulaadse Haapsalu meremuda, merevee, mereõhu ning merevetikate kasutamine lõõgastuseks ja hoolitsusteks. Fra Mare Thalasso SPA on ka taastusraviasutus, kus pakume mitmekesist Medi Spa hoolitsuste valikut. Eesti Spaaliit on omistanud Fra Mare Thalasso SPA-le kolme tärni ravispaa järgu.

Erakordne ja kiirelt üle maailma südamed vallutanud 2Cellos on selleaastase Rock in Haapsalu peaesineja. Muusikalisi piire purustav ja visuaalselt efektne 2Cellos esineb Haapsalu Lossihoovis täispika live'iga 21. juulil maailmatuuri The Score World raames.

 

Buduaar võtab võitjaga ühendust!