Buduaar sukeldub seekordse gurmeekooliga merede ja ookeanide sügavustesse, et oma talviste pidulaudade katteks sealt kõige värskemaid mereannielamusi kaasa püüda. 5. oktoobril seame sammud Tallinna vanalinna, Seafood Bar restorani, et sealse pererahva ja peakoka Dmitri poolt meile valitud parimast mereanni toorainest viis erinevat rooga valmistada ja kõik valminud toidud ka hiljem hea maitsta lasta. Külastame ka Piprapood sahvreid ning kaasame meie maitseelamustesse nii sobivamaid maitseaineid kui ka muudki kõige põnevamat ja hõrgumat serveeringulisa. Ja nagu alati, naudime ka sel korral maitsetega sobivaid joogikooslusi, mida on meile kaasa toonud Pernod Ricard Estonia. Naudime üheskoos maitseid, seltskonda ning õpime mereanniroogi kodugurmeena valmistama. Kui sa soovid koos oma kaaslasega meiega ühineda, siis vasta allolevatele küsimustele ühe ja ainsa õige vastusega. Vastused leiad aktiivlinkidele klikates ja oma teadmisi kasutades või guugeldades. Jäta meile oma kontaktandmed ja oota 4. oktoobri pealelõunal kõnet fortuunainglilt. Loodetavasti olete just Sina ja su kaaslane tema seekordseks lemmikuks. Loosiingel valis võitja! Palju õnne Kristina Soosaar. Buduaar kirjutab sulle!
Hendrik Terras abikaasaga — FOTO: Hendrik Terras/Instagram Pere ja kodu “ME PEAME minema poodi uut autot ostma.” Hendrik Terrase ja tema lapseootel abikaasa ostud ei mahtunud autosse ära
Mihkel Raud kallimaga — FOTO: Mihkel Raud/Instagram Seltskonnauudised ELU NAGU FILMIS: MIHKEL RAUA noor pruut sai sõrme tõeliselt glamuurse sõrmuse
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Buduaari Beauty Box, Mari-Leen Albersi ja Meelis Tomsoni lemmik vitamiinid jpm
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas