Reklaam sulgub sekundi pärast

YON-KA: TÕHUS taimede ja teaduse koostöö

Yon-Ka on Prantsusmaalt pärit nahahooldussari, mis juba üle 60 aasta on pühendunud pingutustele, et ühendada taimede ja teaduse jõud. Kõik Yon-Ka tooted on 84–99% taimse päritoluga. Toodetes on kasutusel üle 130 erineva taime, mille eeterlikud õlid on kombineeritud teiste toimeainetega nagu hüaluroonhape, C-vitamiin, polüfenoolid, peptiidid ja AHA-d, et pidurdada naha vananemist ning võidelda nahal esinevate probleemidega.

Yon-Ka kvintessents – mis see on?

Suur osa Yon-Ka tooteid põhineb ühel kindlal ja eksklusiivsel toimeainete kompleksil, mis on sarja nurgakiviks. See võrratu eliksiir koosneb viie taime eeterlikust õlist just sellises kontsentratsioonis, et tagada täiuslik sünergia:

Pelargoon – vananemisvastased ja tasakaalustavad omadused

Lavendel – nahka uuendavad ja rahustavad omadused

Rosmariin – toksiine väljutavad ja pinguldavad omadused

Küpress – tselluliiti ja veepeetust kõrvaldavad omadused

Tüümian – puhastavad ja antiseptilised omadused 

Yon-Ka  Hydra No 1 sari teeb nahaga imesid!

Hydra No 1 sarja intensiivselt niisutav seerum, emulsioon, kreem ja mask taastavad ka kõige kuivema naha. Tooted tagavad pikaajalise niisutuse ja on vananemisvastase toimega tänu hüaluroonhappele! Kliiniline uuring, milles osales 20 kuiva ja väga kuiva nahaga naist vanuses 26–50 aastat, kes kasutasid Hydra seerumit No 1 ja Hydra kreemi No 1 kaks korda päevas nelja nädala jooksul, tõestas järgmist:

* 100% niisutatud nahk

* 100% toidetud nahk

* 90% elustatud nahk

Lotion Yon-Ka pihustatav näovesi – iga kolme minuti järel müüakse maailmas just nimelt see Yon-Ka toode!

Tegemist on tõelise imespreiga, mis elustab, värskendab ja niisutab nahka ning efekt on kohene ja silmga nähtav! Igal kevadel toodab Yon-Ka koostöös mõne Prantsuse kunstnikuga piiratud kogusega pakendis näovett. Sel aastal disainis populaarsele näoveele pudeli ja pakendi andekas Prantsuse illustraator Roxy Lapassade! Iga müüdud Lotion Yon-Ka Limited Edition pudelilt annetatakse üks euro mesilaste toetuseks, sest Yon-Ka teab, et võlgneb kogu oma edu justnimelt loodusele!

Aroma Fusion sari

Yon-Ka sari Aroma Fusion viib kodused spaahoolitsused täiesti uuele tasemele. Kuigi sari koosneb nelja erineva aroomi ja toimega toodetest, on meie selle kevade kindel lemmik mandariini ja magusa apelsini lõhnaga kehakreem, mis niisutab, pehmendab ja taastab nahka. Samas sarjas leidub ka kehakoorija ning kätekreem. 

Yon-Ka tooted on saadaval Tradehouse'i ilukaubamajas Nautica keskuses Tallinnas ning Kvartali keskuses Tartus, samuti Desiree Beauty ilusalongides Hiltoni hotellis ja aadressil Suur-Karja 2. Samuti on tooted müügil e-poes www.yonka.ee

Yon-Ka toodetega hooldusi teevad Desiree Beauty ilusalongid Hiltoni hotellis ja aadressil Suur-Karja 2. Rohkem infot www.desireebeauty.ee

Osale ka 8.–13.mail Buduaari FB mängus ja võida just sinu nahatüübile sobiv Yon-Ka näohooldus. 

 

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar mai-juuni 2019.