Reklaam sulgub sekundi pärast

HOIATUS! ÄRA KUNAGI LASE KOERAL oma beebi nägu lakkuda

Sinu armas karvakera ja vastsündinud ilmaime võivad olla parimad sõbrad esimesest silmapilgust, kuid kui asi puudutab märja nina ja pehme sooja põse omavahelisse kontakti, ilmneb mitu olulist põhjust, miks mitte lasta oma koeral beebi nägu lakkuda.

Sinu armas karvakera ja vastsündinud ilmaime võivad olla parimad sõbrad esimesest silmapilgust, kuid kui asi puudutab märja nina ja pehme sooja põse omavahelist kontakti, ilmneb mitu olulist põhjust, miks mitte lasta oma koeral beebi nägu lakkuda.

On väga loomulik, et sinu koduloom tunneb uue ilmakodaniku vastu suurt huvi ja proovib ilmselt igal sobival hetkel pisikesega tutvust teha. Kuigi vaatepilt armsatest parimatest sõpradest on imearmas ja väärt Instagrami postitamist, oleks tegelikult targem neid üksteisele mitte nii lähestikku lasta – sinu kutsuke ei pruugi olla nii puhas (või kuulekas), kui sa arvad.

Kuigi sina ja su elukaaslane naudite ilmselt koju tulles esimese asjana dušši oma koera poolt, ei ole sinu vastsündinud beebi immuunsüsteem selleks veel päris valmis. Me kõik oleme kuulnud müüti, et koera suu on puhtam kui inimese oma, kuid tõde on, et kummagi suu ei ole piisavalt puhas. Uuringud näitavad, et haigusi põhjustavad suukaudselt levivad bakterid on nii inimeste kui koerte suus, kuid ilmselgelt on koerad palju valimatumad selle osas, kuhu nad oma keele pistavad.

Kas oled mõelnud, et koerte keel on tegelikult tema tualettpaber?! Ühel väikesel limpsimisel võivad olla rasked tagajärjed, sest ilmselgelt annab see „igal pool“ käinud keel beebi haprale immuunsüsteemile edasi suures koguses mikroobe. Need võivad omakorda beebile kaasa tuua isegi põletikku.

Eriti karm peaks kord olema siis, kui koeral on näiteks toortoidudieet. Kui koer sööb toorest liha või konte, võib ta levitada salmonellat, e. coli bakterit või isegi usse! Võeh! Seega oleks targem oma entusiastliku koerakese suu oma beebist eemale hoida...

Allikas: Bustle.com