Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS HOOLITSEDA beebi naha eest?

“Sile nagu beebi pepu” on rahvasuus ideaalne näonahk, mida iga naine endale soovib. Tegelikult aga teavad emad hästi, et beebi nahk ei ole alati sugugi nii laitmatu. Beebi nahk on õrn ja tundlik ning esimestel elukuudel muutub see pidevalt. Tingituna sellest peaksid erinevatel eluetappidel ka nahahooldusvahendid erinevad olema.

Vahetult pärast sündi katab vastsündinu nahka vernix caseosa. See on kollakasvalge kiht, mis koosneb veest, vahast ja lipofiilsetest ainetest ning kaitseb beebi nahka. Kuna aga beebit on vaja ka pesta, siis pesemisega eemaldub see juba paari päeva jooksul. Beebi nahk on õhem kui täiskasvanu oma ja rakkudevaheline side on nõrgem. Nahka väliskeskkonna mõjude eest kaitsev kiht, mis aitab vältida ka liiga suurt veekadu organismist, ei ole veel nii tõhus. Lisaks toodab lapse nahk pärast sündi rasu märksa vähem kui enne sündimist. Sellepärast ongi beebide nahk õhem ja kuivem ning kipub kergesti dehüdreeruma ja ärrituma. Samuti kimbutab beebisid suurem risk, et naha kaudu neelduvad mürgised ained. Ka ilmastikuolud nagu näiteks tuul, päike ja miinuskraadid võivad nahka rohkem kahjustada kui täiskasvanutel. Beebi nahk vajab hoolitsust ning appi tulevad erinevad kosmeetikatooted, mis rahustavad, puhastavad ja kaitsevad nahka. Kui valid beebikosmeetikat, siis tuleb lähtuda sellest, et tooted peavad olema dermatoloogiliselt testitud ning väga täpse koostisega, et need toetaksid beebide naha loomulikku arengut, kuid ei muudaks selle tundlikku füsioloogilist tasakaalu.

Maailmas hinnatud ja armastatud lastebrändi Chicco valikusse kuulub kaks spetsiaalset beebikosmeetika sarja: Natural Sensation ja Baby Moments. Mõlemad on parabeenivabad, kliiniliselt testitud ning hüpoallergeensed. 

CHICCO KOSMEETIKASARI NATURAL SENSATION

VANNIÕLI
Puhastab beebi nahka õrnalt ja hellalt, muutmata naha hüdrolipiidset kaitsekihti. Niisutab nahka kohe esimesest vanniskäigust peale. Õli võib lahustada vannivees või kanda otse beebi nahale, loputada pole vaja. Sobib ideaalselt beebi esimeste juuste pesemiseks või väga kuivale nahale. Ei sisalda alkoholi, mineraalõlisid ega värvaineid.

IHUPIIM
Niisutab beebi nahka sügavuti kogu päeva (24 h), säilitab õige niiskustaseme, kaitseb ja tugevdab naha loomulikku kaitsekihti. Meeldiv koostis, imendub väga kiiresti. Ei jää rasvaseks. Ei sisalda alkoholi, mineraalõlisid ega värvaineid.

KAITSEV SALV
Neli ühes kaitsev salv hoiab ära nahaärritusi ja punetust, kaitseb beebi õrna nahka ühest mähkmevahetusest teiseni, tekitab nahale kaitsekihi, kuid laseb sellel siiski hingata. Salv rahustab nahka tõhusalt juba esimesest kasutuskorrast peale ning parandab seda, soodustades loomulikku taastumisprotsessi. Eriti õrn koostis. Lõhnavaba.

CHICCO KOSMEETIKASARI BABY MOMENTS 

Beebi lõhn on maailma parim! CHICCO kosmeetikasari BABY MOMENTS on täiuslik sari leebeid ja turvalisi tooteid beebi õrna naha igapäevaseks hoolduseks. Ei sisalda sulfaate, parabeene, värvaineid ega alkoholi. Tooteid jagub erinevateks puhkudeks, et puhastada ja niisutada nahka vannitamise ajal, kaitsta seda mähkmeid vahetades ning haarata nahk õrna ja pehmesse sülelusse, mis lõhnab täpselt nagu beebi ise.

ÕRN VANNIVAHT JA ŠAMPOON
Leebet ja rahustavat kaeraekstrakti sisaldav toode puhastab beebi nahka õrnalt juba esimesest vanniskäigust peale.

KAITSEV SALV
Tsinkoksiid (10%) loob nahale hingava kaitsekihi, mis hoiab ära nahaärritust ja mähkmelöövet. Pantenool toetab beebi naha uuenemisprotsessi.

MASSAAŽIÕLI
Riisikliiekstrakti sisaldav koostis muudab naha siledaks ja sametpehmeks. Soovitame kasutada ka beebi peanaha puhastamiseks ekseemist. Imendub kiiresti.

IHUPIIM
Niisutab beebi nahka sügavuti kogu päeva (24 h), säilitab õige niiskustaseme, kaitseb ja tugevdab naha loomulikku kaitsekihti. Meeldiv koostis, imendub väga kiiresti. Ei jää rasvaseks. Ei sisalda alkoholi, mineraalõlisid ega värvaineid.

Chicco valikust leiab beebile ka tema esimese hambaharja ja hambapasta. 

Chicco kauplused asuvad Tallinnas Kristiine Keskuses ja Rocca Al Mare keskuses.

Uuri Chicco kohta lähemalt veebilehelt ja Chicco Eesti Facebookist

Buduaar.ee

[gallery ids="2035445,2035451,2035460,2035468,2035477,2035486,2035494,2035500,2035508,2035517,2035527,2035534"]