Reklaam sulgub sekundi pärast

Kus võiks üksikema kohata mehi?

Kui korra juba lastega üksi jäädud, pole aega käia mööda meelelahutuskohti või üritusi, kus muidu meestega tutvutakse. On muidugi online tutvumisteenus, aga kõik ei usalda seda. Sellele vaatamata võib leida toredaid mehi ootamatutest kohtadest.

Kui korra juba lastega üksi jäädud, pole aega käia mööda meelelahutuskohti või üritusi, kus muidu meestega tutvutakse. On muidugi online tutvumisteenus, aga kõik ei usalda seda. Sellele vaatamata võib leida toredaid mehi ootamatutest kohtadest.

 

Pargid

Tundub tavaline, aga ometi käib seal palju isasid oma lastega, nende seas ka üksikisasid. Tasub leida sellise mänguväljakuga park, kus mänguala on aiaga piiratud, nii ei pea sa kogu aed silmad maas lapse järel jooksma. 

Muuseumid

Muidugi mitte selline muuseum, kus laps ei tohi midagi puutuda, aga on palju kohti, kus lastega on arvestatud või mis ongi laste tarbeks loodud. 

Söögikohad

Lastega on tore aegajalt väljas süüa. Siinkohal ei peeta silma hamburgerikohti, vaid päris restorane, mis on valmis lastemenüüd pakkuma.  

Autoshow´d ja rallid

Eriti poisse vaimustavad kõiksugu mootorid ja kes veel käivad neid vaatamas? Mehed! 

Ehitus- ja mööblipoed

Kodukaupade ja ehitustarvete poed korraldavad aeg-ajalt perepäevi, kus lapsed saavad meisterdada ja emad uute inimestega tutvuda. 

Spordiklubid

Paljud klubid korraldavad kliendipäevi või tasuta üritusi lastele. Samuti võivad emad sel ajal  jõusaalis käia kui lapsed on trennis. 

 

Oluline on, et ema koos lastega teeb neid asju, mis neile meeldivad, ja kui on võimalus kedagi uut oma ellu kohata, siis annab see elule natuke vürtsi. Võimalus kedagi hilisel ajal ööklubis kohata on hoopis väiksem, sest emad eelistavad tavaliselt magamist.

 

www.momtastic.com