Reklaam sulgub sekundi pärast

MEHE ENESERAHULDAMINE aitab naisel kiiremini rasedaks jääda!?

Juba ammu on möödas ajad, mil eneserahuldamine tabu oli ja sellest ei räägitud. Ka ei kahjusta onaneerimine mitte kuidagi tervist ega muuda käsi karvaseks. Gg-magazine.de vahendas hiljuti uuringut, mille kohaselt peaks onaneerimisega tegelema iga mees, kelle kaasa unistab rasedaks jäämisest, sest see tõstab meeste viljakust. 

Austraalia viljakusekspert Dr. David Greening viis läbi uuringu, mille tulemustest selgus, et 81 protsendil igapäevaselt onaneerivatel meestel tõusis sperma kvaliteet märgatavalt. See tähendab aga seda, et mehe eneserahuldamine aitab kaasa naise rasedaks jäämisele. 

Juba seitsmepäevane tee-see-ise-programm mõjus mehe viljakusele hästi. Greening soovitas nädal aega enne naise munaraku valmimist meestel eneserahuldamisega tegeleda ja kui õige hetk on käes, siis oma kallis kaasa rasedaks teha. 

Seega naised, kes tahavad väga emaks saada, ei tohiks mehe onaneerimist sugugi pahaks panna, vaid sellele lausa takka kiita ning lõpuks ka ise tulemustest kasu lõigata. Mehed, kes aga veel niipea isaks saada ei soovi, aga kellele onaneerida meeldib, peaksid partneriga aga rasestumisvastaseid vahendeid kasutama.