Reklaam sulgub sekundi pärast

SUUR ÜLEVAADE: Eesti säravaima naisteajakirja Buduaar sügisnumber on nüüd müügil!

Eesti popularseimast naisteajakirjast leiad nii põnevaid persoonilugusid Eestist kui ka mujalt maailmast, kuumimaid ilu- ja moetrende, inspieerivaid eestlannasid ning hulgaliselt nippe ja soovitusi, kuidas oma elu veel paremaks muuta.

 


Eesti popularseimast naisteajakirjast leiad nii põnevaid persoonilugusid Eestist kui ka mujalt maailmast, kuumimaid ilu- ja moetrende, inspieerivaid eestlannasid ning hulgaliselt nippe ja soovitusi, kuidas oma elu veel paremaks muuta!

Buduaari sügisajakirja esikaant kaunistab seekord muusik ja ajakirjanik Piret Järvis-Milder, kes on tänu kolmekümne viiendaks eluaastaks saadud maailmavallutamiskogemustele tõestanud, et kõik on võimalik. Täna ajab endine "ninjaplika" taga uusi sihte. Avameeleses intervjuus räägib Piret ka lõõmavalt elamise miinuspoolest. „On olnud hetki, kus tundub, et maailm on must ja valgust enam ei paista. Ma olen mingil eluperioodil liiga palju tööd teinud ja selle tõttu läbi põlenud.“ Kuid ka seda võib pidada heaks kogemuseks. Vähemalt Pireti puhul.

 

 

Oma lugu jagab tunnustatud fotograaf Kersti Niglas, kes on pereelu kõrvalt suutnud luua eduka karjääri ja seda eelkõige välismaal. Möödunud aastal tegi kahe lapse ema 22 reisi: külastas 16 erinevat riiki, istus 80 lennul ning veetis õhus 250 tundi! Kuidas see kõik võimalikuks sai, sellest Kerstiga rääkisimegi!

Moelehekülgedel tutvustame hooaja kuumimaid trende: lõikeid ja värve...

ning piilume ühe stiilseima eestlanna disainer Joan Hinti riidekappi. "Riietugem iseendale, mitte teistele – vaid nõnda saab vormuda isikupära ja me ei kaota end ka iseendi illusioonidele ühiskonna ootustest," ütleb Joan.

Ilulehekülgedel tutvustame kõige uuemaid iluhitte, räägime elust pärast botuliinisüstide tegemist ning anname nõu, mida ette võtta haprate küüntega...

Räägime ka sellest, mida võiks leida Eesti mehe ilubuduaarist!

Suhtelehekülgedel vaatleme, miks peaks ootama enne, kui tormad ühest suhtest teise. Sageli on mõningane üksiolek ja endasse süüvimise aeg just see, mis hiljem on naisi kokku viinud just selle õige inimesega. Kuid miks me kardame üksi olla? 

Kas usud, et ka lahkuminek võib olla õnnelik kogemus? Oma edukat lugu jagab ettevõttja ja koolitaja Roland Tokko. Lisaks anname nõu, kuidas leida üles kaotatud naudingud ehk kuidas saada voodis seda, mida tahad!

 

Kas usud, et igas naises on peidus bitch, isegi nendes, kes ütlevad, et ei huvitu teiste elust ega räägi kunagi kedagi taga? Räägivad küll! Kuigi bitch’i tiitel kõlab ebameeldivalt, on igal korralikul bitch’il palju rohkem sõbrannasid kui heal ja sügaval tüdrukul, kes tahab arutleda vaid suurte ideede üle. Miks see nii on? Uurime järgi!

Oma ekslusiivintervjuu andis Buduaarile kahe ülipopulaarse esoteerikabutiigi La Tene asutaja, selgeltnägija Tene Laul, kellest on saanud tuhadete Eestlaste abistaja ja õigele teele suunaja. Imekaunis Tene ise on jäänud kogu tähelepanu juures tagasihoidlikuks. 

Peegliga on küllap kõikidel naistel eriline side. Uuringud on kinnitanud, et me veedame iga päev keskmiselt 55 minutit just peegli ees. Kuigi peegel on üks täiesti tavaline ese teiste seas, on sellel siiski mõned iseärasused. Mida sinu peegel sulle öelda võib?

 

Ilusat sügist koos Buduaariga!

Sinu Buduaar.ee

[gallery ids="2054579,2054580,2054582,2054584,2054586,2054588,2054590,2054592,2054594,2054596,2054598,2054600,2054602,2054604,2054605"]