Reklaam sulgub sekundi pärast

3 TÄHEMÄRKI, KELLEST saavad parimad abielunaised

Astroloogide sõnul võib tähtede asend ja liikumine väga suures plaanis mõjutada inimese iseloomu ning tema elukaart. Planeetide asendite järgi koostatakse horoskoope ja sünnikaarte, mis mingil määral panevad paika inimese edasise saatuse. Nüüd on paljastatud ka kolm tähemärki, kellest saavad kõige paremad abielunaised. 

Esimesena nimekirjas on Vähk, kelle armastust tulvil tunded on tugevad ja siirad. Vähk teeb oma abikaasa jaoks kõike ning on tema nimel valmis läbi minema tulest ja veest. Nad soovivad kodust ja sooja suhet ning sobivad ideaalselt pereemadeks. 

Teisena on nimekirjas Jäär, kes paneb mehed enda ees põlvitama. Nad on äärmiselt tugevad naised ja teevad oma eesmärkide saavutamise nimel kõike – ka siis kui tegu on abieluga. Jäärad aga soovivad, et nende suhtes oleks koguaeg särtsu, seega peaks tema mees oma naist nagu lillekest peopesal hoidma. Jäärad teevad oma mehe tugevamaks, vastutustundlikumaks ja tähelepanelikumaks. Laste kasvatamisel ei anna nad kunagi järgi. 

Kolmandana on välja toodud Lõvi, kes on tugev naine ja kellel on uskumatu püsivus. Ta soovib enda kõrval näha meest, kes on sama tugev kui ta ise. Lõvi naine armub väga harva tavalisesse mehesse, aga kui ta armub, siis täielikult. Lõvi on väga lojaalne ning tema armastus on sügav ja lojaalne. Lõvi naised on oma perekonna nimel kõigeks valmis. 

 

allikas: Daily Occupation