Reklaam sulgub sekundi pärast

6 PÕHJUST, miks müüa oma kasutatud asju B-turul, mitte Facebookis

Facebookis on rohkelt kauplemiskommuune, kus käib igapäevaselt vilgas tegutsemine. Kui sa oled professionaalne kaupleja, siis on selline aktiivne müük sinu igapäevatöö osa.

Aga kui su eesmärgiks on vaid oma vähe kasutatud asjadest vabaneda, siis pole sul arvatavasti aega sellist müügitööd teha. Sellisel juhul on B-turg sulle kindlasti parem müügikoht kui Facebook. Miks me nii arvame? Kohe tõestame sulle ära. 

1. Kõik ei pea teadma, mida sa müüd. Kuigi B-turu administraatoritele on autentimise tõttu teada iga kasutaja taust, siis B-turu kasutajanimi ei pea olema sinu pärisnimi. Saad osta ja müüa nii, et asjasse mittepuutuvad inimesed ei tea, mis on sinu pärisnimi. Kui sa Facebookis midagi müüd, siis teavad sellest kõik su sõbrad ja enamgi veel. Alati ei tule see aga kasuks. Eriti siis, kui ülemus saab teada, et lisad töö ajast müügikuulutusi. 

2. Saad vaadata, palju su pakkumisi on vaadatud. B-turul on iga kuulutuse taga info, kui palju on seda kuulutust lahti vajutatud, et lähemalt uurida. Lisaks sellele saad liita sinna juurde veel umbes 70% inimestest, kes kuulutust küll lahti ei vajutanud, aga vaatasid pakkumist eelvaates. See kõik on väga oluline info, sest kui vaatamisi ja kirju tuleb vähe, siis järelikult on kas hind vale või pole sinu tootepildid piisavalt atraktiivsed.

3. Sul on võimalik oma pakkumisi esile tõsta. Vaid mõne euro eest saad tõsta oma kuulutused nädalaks teistest ettepoole – seda nii kindlas kategoorias kui soovi korral ka esilehel. Nii oled ostuhuvilistel esimesena silmapiiril ja nad näevad, et sa oled aktiivne müüja, kelle käest saab kauba kiirelt kätte. Eriti häid müügitulemusi annab aga B-turu superdiili aken, mis tõstab nähtavust ja klikkide arvu vähemalt kolm korda.

4. Sul on võimalik oma kuulutusi jagada erineval viisil. Kui sul on B-turul konto, kus müüd asju, siis ei välista see võimalust jagada pakkumisi ka Facebookis või mujal sotsiaalvõrgustikes. Lisaks saad tasuta postitada kõiki oma pakkumisi ka müügigruppi B-turg Facebookis. 

5. Võimalus kasutada turvalist deposiitteenust. Kui teine tehingu osapool on sinu jaoks tundmatu, siis on sul B-turul võimalus kasutada meie deposiitteenust, mis tagab selle, et müüja ei saa raha enne kätte, kui ostja on kauba üle vaadanud. Tutvu tingimustega lähemalt SIIN

6. Ja viimaseks – kõik kauplevad B-turul! Facebookis on müügikohti väga palju, aga enamik nendest, kes müüvad oma kasutatud asju Facebookis, lisavad kuulutused ka B-turule, sest siin on lihtsalt kõige rohkem pakkumisi ja seetõttu käib siin ka kõige rohkem ostjaid.