Reklaam sulgub sekundi pärast

ESSENCE’i UUS KOLLEKTSIOON loob võrratu ja mitmekülgse jumestuse

Veatu jume, võluv silmameik, wow-efekti tekitavad ripsmed ja ahvatlevad huuled – Essence'i uus sügistalvine kollektsioon 2019 loob võrratu ja mitmekülgse jumestuse.

Uus kollektsioon Crystal Power on inspireeritud luksuslikest kalliskividest, mille tooted paeluvad iga kirglikku ilusõpra. Imelistest puudritest lau-ja huulevärvideni paneb uus kollektsioon iga jumestusfänni silmad särama! Põnevad õpetused, lahedad videod ja huvitavaid uudiseid Essence'i meigimaailmast leiate brändi sotsiaalmeediast. Vaata lähemalt:

Lauvärvipalett Crystal Power Eyeshadow Palette

Muudab iga päeva imeliseks ja laseb silmadel särada nagu kalliskividel! Värvipaletis on kaheksa pigmendirikast pärlmuttertooni ja üks matt toon. Tänu pehmele tekstuurile on lauvärve imekerge kasutada ja toonid sulanduvad iseenesest. Nii kuldse sädelusega roosa, türkiissinine, säravvalge kui ka kõik ülejäänud toonid panevad silmad särama!
Hind 6,69 €

Põsepuna & särapuuder Crystal Power Blush & Highlighter Palette

Sära säravalt nagu kristall! Palett ühendab põsepuna ja särapuudri ning loob imelise jume. Kaks säravat põsepuna annavad värske ilme. Kreemja kumaga sädapuuder lisab erakordse aktsendi  kasuta eraldi või koos põsepunaga. 

Hind 6,69 €

Ripsmetušš WHAT THE FAKE! 

Tere tulemast perekonda! Essence'i "I need a miracle! Volumizing & strengthening mascara" on kollektsioonis juba end tõestanud. Perekonnas on uus liige – ripsmetušš "WHAT THE FAKE!" mõjub oma mandlikujulise otsikuga juba pärast kahte tõmmet. Spetsiaalsed nailonkiud annavad uskumatu pikkuse ja võrratu volüümi. 

Hind 3,99 €

Huulepulk Perfect Shine Lipstick

Rikkaliku katvusega huulepulk, mida on meeldiv kanda ja mis ühtlasi hoolitseb huulte eest – see toode on tõeline elupäästja! Toitvad koostisosad nagu E-vitamiin ja shea-või niisutavad ja kaitsevad huuli. Tänu kreemjale tekstuurile on seda lihtne peale kanda. 

Hind 3,39 €

Huuleläige Shine Shine Shine lipgloss

Kanna eraldi või huulepulga pealiskihina. Huuleläige tekitab jahutava boost-efekti, mis muudab huuled täidlasemaks ja annab kohese värsendava tunde. Hind 2,19 €

Särapuuder/Highlighter

Silmipimestav särapuuder? Nii see on! Uus sooja alatooniga särapuuder paneb naha loomulikult kumama. Pehme tekstuur annab meigile imelise viimistluse! Toode annab loomulikku sära ka eraldi kasutades.
Hind 2,79 €

Praimer Hydrating + Perfecting Primer
Ideaalne baas kauakestvaks ja veatuks jumestuseks! Tootel on päikesekaitse SPF20, mis kaitseb nahka ultraviolettkiirte eest. Vitamiinikompleks niisutab ja toidab. Kerge tekstuur muudab naha meeldivalt pehmeks, kahandab poorid ja teeb ettevalmistused jumestuskreemi mugavaks kasutamiseks.
Hind 4,29 €

Kontuuriv duo Contouring Duo Palette
Vegan-kontuurija on kahes matis toonis, mida saab kasutada vastavalt hooajale ja nahatoonile. Toone on lihtne kasutada ja pehme tekstuur sulandub kergesti loomulikuks jumeks. Heledat tooni saab kasutada eraldi või kombineerida tumedama varjundiga.
Hind 3,99 €