Reklaam sulgub sekundi pärast

KÄRCHERI AURUPESURID – uus ja kvaliteetne tase kodu koristamisel

Öeldakse, et septembrikuus kõik on uus. Seega ehk oleks just nüüd paras aeg anda ka oma kodule uus hingamine ning vahetada välja vana tolmuimeja või soetada endale näiteks hoopis aurupesur, põrandapesumasin või aknapesur, mis vähendaks oluliselt koristamise vaeva ning tagaks kodus suurema puhtuse. 

Mis iganes puhastusülesanne ka lahendamist ei ootaks, leiad sobiva toote kahtlemata Kärcherist. Tänapäeval maailmas juhtiv ressursisäästlike puhastussüsteemide tootja Kärcher eristub tulemuste ja innovatsiooni poolest. Nende puhastusmasinad ühendavad endas funktsionaalsuse, kasutajasõbralikkuse ja nutika disaini. Kärcher püüab pidevalt leida parima lahenduse igale puhastusülesandele, seetõttu arendab bränd võimsaid süsteeme, mis koosnevad ideaalselt sobivatest puhastusmasinatest, lisatarvikutest ja puhastusainetest. Ajad, mil põrandat pesti harja ja ämbriga, on läbi saamas. 

Miks soetada oma majapidamisse Kärcher aurupesur? 

Võib öelda, et aurupesuri näol on tegu seadmega iga töö jaoks. Kärcheri aurupesurid tagavad puhtuse kogu majapidamises ning pere võib kindel olla, et kõik kiud on sügavalt puhastatud ning seda täiesti ilma kemikaalideta. Tänu suurepärasele puhastusjõudlusele hävitab aur 99,99% kõigist bakteritest ning tagab maksimaalse hügieeni ja tervisliku elukeskkonna. Köögis, vannitoas, põrandatel või isegi triikimisel töötab Kärcher tõepoolest täie auruga ja saavutab parima tulemuse. 

Pildilt on näha, milline on põrand enne ja pärast Kärcher aurupesuriga pinna puhastamist. 

Mille jaoks täpsemalt? 

Põrandate puhastus

Kõvade põrandapindade nagu näiteks kivi, plaatide, PVC, laminaadi või parketi puhastamisel tagab Kärcher SC aurupesur maksimaalse puhtuse ja hügieeni.

Köökide puhastus

Olgu tegemist garnituuri, seinaplaatide, klaas- või plastpindade, tõmbekapi, ahju või kraanikausiga – Kärcher SC aurupesur tagab köögis hügieeni ja puhtuse ilma suurema pingutuseta.

Vannitoa puhastus

Ka seinaplaatide, klaas- ja peegelpindade, akende, garnituuride, dušikabiinide, vuukide või pragude puhastamisel teevad Kärcher SC aurupesurid suurepärast tööd ning tagavad täieliku hügieeni ja puhtuse.

Triikimine

Kärcher SC aurutriikimissüsteem, millel on kvaliteetsed aurutriikrauad, nakkekindel triikimispind ja triikimislaud, säästab kuni 50% triikimisaega, tagades 100% triikimistulemuse ja koheselt kappi panekuks valmis pesu.

Millist aurupesurit valida?  

Kärcher SC 5 aurupesur on kõige võimsam masin oma klassis. Seadmega saab ühendada aurutriikraua. Kärcheri SC 5 aurupesur  puhastab kemikaalideta! Erinevad lisatarvikud jätavad keraamilised plaadid, pliidirauad ja pliidikubud ning väikesed praod ja vahed säravpuhtaks. Eemaldab usaldusväärselt isegi tõrksa mustuse. 

 

 

Kärcher SC 4 aurupesurit on lihtne kasutada ja sellel on muuhulgas ka integreeritud juhtmehoidik, lisatarvikute hoidik ja põrandaotsiku parkimisasend. Põrandaotsikul Comfort Plus on painduv ühendus ja suurem puhastuspind, et tagada ergonoomiline töö ja ideaalsed puhastustulemused. Puhastuslapi innovatiivne, kontaktivaba vahetamise tehnoloogia on praktiline ja mugav. 


Kärcher SC 3 on kõigi aegade kiireim aurupesur! Mudel SC 3 on kasutusvalmis pärast kõigest 30-sekundilist ooteaega. Kiiresti vett kuumutav ja pidevalt taastäidetav veepaak võimaldab puhastada katkestusteta ning säästab aega. Katlakivivastane kassett puhastab vee katlakivist ja pikendab nii masina kasutusiga. Kärcheri SC 3 aurupesur puhastab kemikaalideta ning on äärmiselt mitmekülgne masin. 

Kärcher SC 2 pakub esmatasandi aurupuhastust. Hõlpsasti kasutataval aurupesuril on 2-astmeline aurujoa reguleerimisvõimalus, et kohandada aurujoa intensiivsust vastavalt pinnale ja puhastatavale mustusele. Praktiline lisatarvikute hoidik masinal, painduva ühendusega põrandaotsik Comfort, mis tagab optimaalse ergonoomika ja ideaalsed puhastustulemused, ning põrandaotsiku parkimisasend kuuluvad seadme kasulike omaduste alla, mis muudavad aurupesuri kasutamise lihtsamaks ja mugavamaks. 

Käes hoitav Kärcher SC 1 aurupesur puhastab kemikaalivabalt ja on ideaalne kodumajapidamises kasutamiseks. Tänu oma kompaktsele ja käepärasele suurusele sobib see käes hoitav aurupesur ideaalselt kiireteks ja põhjalikeks vahepuhastusteks.

 

Suurema valiku tooteid leiad SIIT.