Reklaam sulgub sekundi pärast

LIHTNE NIPP: kuidas nuttev beebi hetkega maha rahustada? Video

Mis beebil viga on, et ta ei maga? Kuidas nuttev laps maha rahustada ning ta unne suigutada? Nende küsimuste üle juurdlevad miljonid ja miljonid lapsevanemad. Lausa nii palju, et Google'i otsing "How to get baby sleep" on üks populaarsemaid otsinguid. Ka pereajakirjad ja foorumid võivad antud teemat lõputult käsitleda.

31-aastane USA-st pärit Lauren Sessions on leiutanud nipi, mille töövahendid on olemas kõikides kodudes. Ta pani tähele, et nipp töötab tema enda ja õelapse peal. Naise õde sattus ootamatult haiglasse ning õe kolmekuune beebi vajas rahustamist. Lauren proovis õelapse peal sama nippi, mis toimib tema enda lapsega.

"Laps oli väga õnnetu. Ilmselt sellepärast, et igatses ema järele," rääkis Lauren.

Seepeale pani naine video, kus ta uinutab oma kolmenädalst last, üles ka Youtube'i. Lauren avab veekraani ning kiigutab samal ajal last. Ja ime sünnib. Nuttev beebi rahuneb ning uinub minuti jooksul, veesolin tagataustaks.

Videot on Youtube'is vaadatud üle kolme miljoni korra. Väikeste laste vanemad on tänanud naist toimiva nipi eest. 

"See on hullumeelne. Ma ei oleks iialgi arvanud, et video saab nii palju vaatamisi ja jagamisi. Mul on hea meel, et saan teisi lapsevanemaid aidata," rääkis Lauren. 

 

allikas: The Sun