Reklaam sulgub sekundi pärast

Viisikuid oodanud naine polnudki rase

37-aastane Kanada naine Barbara Bienvenue teatas eelmise aasta septembris oma kallimale rõõmusõnumi - ta on beebiootel ja peagi sünnivad perre kaksikud. Peagi teavitas naine, et kaksikute asemel tulevad viisikud. Pere valmistus laste sünniks ja Facebooki loodi isegi fännileht. Kõik aga võttis ootamatu pöörde ning täna ei soovi Barbara boyfriend endisest kallimast midagi kuulda.

37-aastane Kanada naine Barbara Bienvenue teatas eelmise aasta septembris oma kallimale rõõmusõnumi - ta on beebiootel ja peagi sünnivad perre kaksikud. Varsti teavitas naine, et kaksikute asemel tulevad hoopis viisikud. Pere valmistus laste sünniks ja Facebooki loodi isegi fännileht. Kõik aga võttis ootamatu pöörde ning täna ei soovi Barbara boyfriend endisest kallimast midagi kuulda.


Lapseootuse aeg möödus ja naine paisus. Kuigi alguses pidid sündima kaksikud, siis ühel hetkel teavitas Barbara oma elukaaslast Paul Servati (35), et kaksikute asemel sünnivad hoopis kolmikud, seejärel aga lubas naine nelikuid. Lõpuks teatas ta partnerile, et ootab lausa viisikuid. Tulevase isa rõõm aina kasvas. Kui aga paarike haiglasse sünnitama läks, teatas haigla õde Paulile, et Barbara polegi rase.  Paulil oli seda raske uskuda, sest naisel olid erinevad raseduse sümptomid - hommikune iiveldamine ning isegi kõht kasvas. Arstid aga teatasid, et tegu oli fantoomrasedusega, mis on harvaesinev hälve ja mille puhul naisel tekivad raseduse tunnused, mis võivad kesta kuid ning isegi aastaid. Selle uudise peale oli Paul eriti pettunud. “Kogu mu maailm kukkus kokku,” ütles ta ajalehele Toronto Sun.”Ta palus mul isegi lastele nimesid valida.”

Barbara on nüüd psühhiaatrilise kontrolli all ning Paul on nii pettunud, et ei soovi temaga enam kohtuda.  Paul plaanib tagastada sõpradele ja fännidele kõik kingitused, mida nad saanud on. Neid kogunes eriti palju, kuna naine oli  teinud oma raseduse kajastamiseks ka eraldi Facebooki lehe.

 

Allikas: Newser.com

Buduaar.ee