Postitusi: 252

Riisipuding

Postitatud: 06-04-2010 16:00

Kallid buduaarikad!

Otsin head retsepti riisipudingu valmistamiseks.
Kuna ma pole varem midagi sellist ise teinud, siis teie retseptid on väga oodatud!
Postitusi: 28174

Postitatud: 06-04-2010 16:08


Mis vahet sel on, kas oled varem teinud või mitte. Googeldades leiad päris mitu retsepti.
Postitusi: 4569

Postitatud: 06-04-2010 16:14


mina olen nii teinud:
võtan eelnevalt valmis keedetud riisipudru, lisan sinna suhkruga segatud kaks muna kollast, rosinaid, natuke riivitud sidrunikoort ja munavalgevahu. küpsetan ahjus 30 minutit. söön kisselliga ja väga maitsev on :)
Postitusi: 5756

Postitatud: 06-04-2010 17:25


jah, ega seal muud kunsti polegi. retsepte on kindlasti ka kogu nett täis. ma riisi muidu ei söö üldse, aga riisipuding on küll hea ;)
Postitusi: 166

Postitatud: 06-04-2010 17:28


mina olen nii teinud:
võtan eelnevalt valmis keedetud riisipudru, lisan sinna suhkruga segatud kaks muna kollast, rosinaid, natuke riivitud sidrunikoort ja munavalgevahu. küpsetan ahjus 30 minutit. söön kisselliga ja väga maitsev on ;)
Postitusi: 10085

Postitatud: 06-04-2010 17:30


Kogus Koostis- ja maitseained
2.5 dl eeltöödeldud riis
250 g maitsestamata toorjuust
350 g lahja kodujuust
2.5 dl piim
100 g või
1 dl Kristallsuhkur
1 tk Sidrunikoor
1 tk Apelsinikoor
4 tk muna
2 dl Riisihelbed
1 dl fariinsuhkur

KOMMENTAARID (1)
Pilt puudub

1. Keeda riis pakendi õpetuse järgi pehmeks.
2. Aja piim kuumaks ja lisa väikeste lusikatäite kaupa toorjuust, 50 g võid ning kodujuust.
3. Kuumuta segades, kuni toorjuust on sulanud.
4. Lase leigeks jahtuda.
5. Lisa suhkur, tsitrusekoor ning lahtiklopitud munad, sega hästi läbi.
6. Viimasena sega juurde riis.
7. Kalla rasvaga määritud, umbes kaheliitrisesse ahjuvormi.
8. Sulata ülejäänud või.
9. Sega riisihelbed pruuni suhkruga ja kata selle seguga vormiroa pealispind, nirista sulatatud võiga üle.
10. Küpseta ahju keskosas 175° juures 30 minutit ehk kuni roog on peaaegu hüübinud ning vormi kergel sakutamisel liigub vaid keskelt.
11. Serveeri jahtunult koos marjakastmega või paksema marjakisselliga.

Kuna seda järelrooga keegi vaevalt argipäeval serveerima hakkab, valige küpsetamiseks vorm, mis sobib kanda ka pühapäeva- või peolauale.
Postitusi: 4569

Postitatud: 07-04-2010 11:20


Tsiteeritud:

mina olen nii teinud:
võtan eelnevalt valmis keedetud riisipudru, lisan sinna suhkruga segatud kaks muna kollast, rosinaid, natuke riivitud sidrunikoort ja munavalgevahu. küpsetan ahjus 30 minutit. söön kisselliga ja väga maitsev on ;)


mis point nüüd sellel minu copymisel oli???
Postitusi: 1502

Postitatud: 07-04-2010 11:26


Tsiteeritud:

Tsiteeritud:

mina olen nii teinud:
võtan eelnevalt valmis keedetud riisipudru, lisan sinna suhkruga segatud kaks muna kollast, rosinaid, natuke riivitud sidrunikoort ja munavalgevahu. küpsetan ahjus 30 minutit. söön kisselliga ja väga maitsev on ;)


mis point nüüd sellel minu copymisel oli???


No äkki ta teeb täpselt samamoodi ja sööb ka kiselliga ning arvab, et väga maitsev on ´:D
Postitusi: 1605

Postitatud: 23-06-2010 03:24


Tsiteeritud:

Tsiteeritud:

Tsiteeritud:

mina olen nii teinud:
võtan eelnevalt valmis keedetud riisipudru, lisan sinna suhkruga segatud kaks muna kollast, rosinaid, natuke riivitud sidrunikoort ja munavalgevahu. küpsetan ahjus 30 minutit. söön kisselliga ja väga maitsev on ;)


mis point nüüd sellel minu copymisel oli???


No äkki ta teeb täpselt samamoodi ja sööb ka kiselliga ning arvab, et väga maitsev on ´:D

absoluutselt kõik ta kommentaarid on kelleltki eelnevalt copytud, ainult lõppu paneb teistsuguse smaili või võtab punkti ära vms, et keegi tähele ei paneks, et sama kommentaar on:D
X