Postitusi: 55

Andke palun hea ja lihtsa koogi retsepte

Postitatud: 03-01-2011 21:20

Postitusi: 373

Postitatud: 04-01-2011 10:13


Tsiteeritud:

Tsiteeritud:

Tsiteeritud:

Toorjuustukook kondenspiimaga, vaieldamatu LEMMIK


Kogus Koostis- ja maitseained
50 g Või
0.5 pakki Selga kondenspiimamaitselised küpsised
600 g Toorjuust (täisrasvane Philadelphia või Farmi)
3 tk Muna
1 purk magus kondenspiim


Purusta küpsised, lisa sulatatud või, sega segi ja pane koogivormi põhja. Suru lusikapõhjaga põhi tihedaks.

Vahusta toasoe toorjuust, lisa ükshaaval (toasoojad) munad, sega segi ja lisa kõige lõpus kondenspiim. Vala juustukoogi sisu koogipõhjale.

Küpseta 160-kraadises ahjus 70 minutit. Juustukook armastab küpseda tavapärasest niiskemas keskkonnas, mistõttu aseta küpsetamise ajaks ahju ka veega täidetud anum. Lase koogil esmalt ahjus jahtuda (lülita ahi välja ja jäta uks paokile) ning pärast toatemperatuurini tahenemist hoia kooki külmkapis. Maitseb kõige parem järgmisel hommikul külmkapist võetuna.



seda kooki tahan kindlasti proovida !!


Ma tahaks ka seda proovida, aga huvitav, kas see jääb hea ka siis, kui panna näiteks virsikukompotist virsikuid põhja peale enne küpsetamist? Või see ei tahene, kui ekstra vedelikku sinna satub?



Ma arvan, et kui tahad kidagi sinna vahele panna, siis pigem midagi hapukat, sest kook ise on vägaväga magus.
Postitusi: 325

Postitatud: 04-01-2011 10:17


0,5 pakki Juubelitordipulbrit
0,5 pakki pannkoogijahu
3 keskmist õuna
kaneel
suhkur
vesi

Väga hea ja 30 min kook on pool pakki juubelitordipulbrit, pool pakki pannkoogijahu, segad ära veega, et tekiks selline mass, et pole liiga vedel aga saad valada. Tükeldad õunad, suhkru-kaneelisegu peale ja ahju. Tuleb väga mõnus mahlane kook.
Postitusi: 304

Postitatud: 04-01-2011 10:20


Tsiteeritud:

Põhi:
150 g digestive küpsiseid
75 g võid
25 g Demerara suhkr

Kate:
0,5 dl 10% koort
400 g kondenspiima
200 g toorjuustu
3 sidruni riivitud koor + mahl

Purusta küpsised või ja suhkruga ja suru puru ümmargusse lahtikäivasse koogivormi.
Valmista kate- sega omavahel koor, kondenspiim, toorjuust ja riivitud sidrunikoor. Vähehaaval segades lisa sidrunimahl. Ühtlaseim segu tuleb mikserdades või köögikombainis.
Pane kook külmkappi soovitavalt üleöö seisma.
Kate on suhteliselt pehme, mida enam külmas seisab, seda enam taheneb.

Kaunistada võib vahukoorega.


See on lihtsalt nii hea kook :)



Olen seda teinud ja väga hea kook :)
Postitusi: 1492

Postitatud: 04-01-2011 11:04


Soovitan külastada www.tere.eu/retseptid
Postitusi: 1053

Postitatud: 09-01-2011 12:41


Ülihea ja kerge kook ;) tegin just mehele sünnipäevaks ning kõik kes sõid, kiitsid taevani :) ma küll asendasin kirsid vaarikatega, aga hea oli ikka ;)
http://kokkama.blogspot.com/2007/10/kohupiima-kirsikook.html
Postitusi: 12

Postitatud: 27-01-2011 03:35


jatan jalje
Postitusi: 31

Postitatud: 30-09-2011 15:29


jätan jälje :D
Postitusi: 1893

Postitatud: 30-09-2011 16:05


kräsupea kook
Postitusi: 1507

Postitatud: 30-09-2011 16:13


http://www.toidutare.ee//retsept.php?id=7970 Minu ja terve mu pere lemmik:D
Postitusi: 45

Postitatud: 02-10-2011 11:09


2 tordipulbrit
pakk võidelit 200g
2-3 kohupiima
2 muna
ja suhkur vastavalt maitsele
***
Sega kohupiim,munad ja suhkur. Sega nii kaua,et tükke poleks ja vedelam oleks.
Teises kausis segada tordipulber ja võidel (võib ka kätega ) , vala pool pannile ja patsuta kinni. Lisa kohupiima,muna segu ja kõige peale vala ülejäänud pool võideli,pulbri segu peale. Pane ahju . Küpseta 120 kraadi ,aga sellist aega ma küll ei oska nii öelda.. no ise saab jälgida kuna valmis tundub olevat :D
Kohupiima ja muna segu sisse võib lisadaka marju .
X