Postitatud: 16-01-2013 21:44
ma teen praeleiba tavaliselt nii, et praen pannil leiva ära, siis teen küüslauguga üle, siis praen 1 muna kaupa muna nii, et pealmisele poolele panen ümmarguse eesti juustu viilu ja alt poolt ainult praen - ümber ei keera, ja siis praen õhukese peekoniviilu poolkrõbedaks ja panen muna ja peekoni leiva peale - ülihea hommikusöök. Teen vähese õliga, niet ei ole üldse rasvane ka.
Postitatud: 16-01-2013 21:44
Jah maitseb!
Postitatud: 16-01-2013 21:48
Home made küüslauguleivad, mmmm. Ja muidugi praeleib on ka hää! :)
Postitatud: 16-01-2013 22:21
Küüslauguga maitseb.
Postitatud: 16-01-2013 22:22
Mulle!
Postitatud: 16-01-2013 22:25
Väga maitseb, eriti siis kui on juba maha jahtunud ja hästi krõbe :P
Postitatud: 16-01-2013 22:33
Muna ja maitseainetega meeldib,muidu mitte.
Postitatud: 16-01-2013 22:36
Küüslauguleivad on jube head ning munaga praesai. Nüüd pole enam väga ammu söönud, liiga rasvane on.
Postitatud: 16-01-2013 22:42
Olen teinud küüslauguga e siis küüsaluguleivakesi, lõikasin siis väiksed viilud ja olid super head. Samuti olen teinud nii, et teen leivaviilu keskele väikse augu, siis praen leiva ühelt poolt, keeran teise poole, löön sinna peale muna ja praen valmis, super-super hea! :p
Postitatud: 16-01-2013 22:43
Soolaga...mmmmmmm.....