Postitusi: 440

Pelmeenid

Postitatud: 04-05-2013 17:42

Kuidas sööte pelmeene? Milliste maitseainetega? Milliseid pelmeene eelistate? Mingisuguseid häid retsepte nende valmistamiseks peale tavalise keetmise-praadimise?
Postitusi: 45

Postitatud: 04-05-2013 19:21


Need kõige pisemad pelmeenid, pealinna omad olid vist. Ja parim on fritüüritud, aga sobib praetult või ahjus küpsetatud. Lisan tavaliselt kartulimaitseainet ja tilli. Söön kuidas kunagi, küüslaugukastme või hapukoorega.
Postitusi: 440

Postitatud: 04-05-2013 19:27


Tsiteeritud:

hapukkor pisikese äädikaga on hää


hapukoore segadki äädikaga?
Postitusi: 2001

Postitatud: 04-05-2013 19:31


Maitsestan puljongikuubikutega enamjaolt. Kõrvale meeldib salatit teha - tomat, kurk, hiinakapsas/lehtsalat, murulauk/sibulapealsed, hapukoor, tsips soola.
Postitusi: 1544

Postitatud: 04-05-2013 19:46


Tsiteeritud:

Tsiteeritud:

hapukkor pisikese äädikaga on hää


hapukoore segadki äädikaga?

jaa, tähtis on, et äädikaga üle ei pinguta.Veidike soola ja pipar ka;)
Postitusi: 3037

Postitatud: 04-05-2013 20:23


Keedan ja praen. Kui keedan, siis jätan vedeliku alles ja peale hapukoort ja rohelist sibulat.
Postitusi: 4782

Postitatud: 04-05-2013 20:26


Praen. Maitsestan soola ja kartulimaitseainega. Kõrvale hapukoore-majoneesi-ketšupi kaste, lisan tilli.
Postitusi: 1604

Postitatud: 04-05-2013 20:36


Muidu praen, aga kui juhtub grillreziimiga ahi olema, siis keedan+grillin. Söön hapukoorega, millele on lisatud tilli ja kartulimaitseainet. yumm :D
Postitusi: 2127

Postitatud: 04-05-2013 20:51


praetud ning hapukoorega on head :)
Postitusi: 360

Postitatud: 04-05-2013 22:01


Hetkel lähevad peale aurutatud pelmeenid. Või keedan pelmeenid hapukoores ära. Klassika
Postitusi: 440

Postitatud: 04-05-2013 22:03


Tsiteeritud:

Hetkel lähevad peale aurutatud pelmeenid. Või keedan pelmeenid hapukoores ära. Klassika


mismoodi keedad hapukoores? seda kuulen küll esimest korda :D
X