Postitusi: -32

Kalapulga küpsetamine

Postitatud: 10-09-2014 22:09

Kuidas te kalapulki teete? Kuidas nad kõige paremini välja tulevad? Selllised natukene krõbedad, kuid samas mitte rasvased. Kas neid peab enne sulatama?
Postitusi: 11108

Postitatud: 10-09-2014 22:13


Mina ei ole kordagi sulatanud, olen pannil praadind ja tulevad väga head. Ahjus olen ka teinud, aga siis pole mu arust nii head.
Postitusi: 479

Postitatud: 10-09-2014 22:15


Sulatan veidi ja siis praen vähese rasvaga. Krõbedad on väga head :)
Postitusi: 4126

Postitatud: 10-09-2014 22:23


Keskmisel kuumusel praen ja panen natuke soola ka peale, sest minuarust on nad magedad. Pärast asetan salfakale, et üleliigne rasv eemaldada.
Postitusi: 1085

Postitatud: 11-09-2014 00:20


Praadides nad jäävad jah mõnusalt krõbedad, aga kujutan ette, et ahjus ei lähe nad see-eest nii rasvaseks. Ma ise piirdun tavaliselt lihtsalt üles sulatamisega ja söön niimoodi paki tühjaks.
Mat
Postitusi: 222

Postitatud: 11-09-2014 02:11


Ma olen alati sügavkülmast otse pannile pannud ja parajalt krõbedaks lasknud.

ProTip: Palmipuu rasvaga praadides tulevad eriti maitsvad ;)
Postitusi: 1447

Postitatud: 11-09-2014 07:52


Ma armastan kala, aga vot kalapulkade olemusest ma aru ei saa :D Olen mõned korrad üritanud teha, aga kogu elamine lõhnab nagu mingi keemiavabrik või mcdonaldsi tagatuba :D selline vastik ebaloomulik lõhn ning maitsetud on ka.
Isegi koer ei söö, kellele muidu absull kõik toit kaubaks läheb, igasugused kana-ja pereviinerid põlgab ka ära. Usun, et siit on midagi õppida ja kõrvataha panna...
Postitusi: 23565

Postitatud: 11-09-2014 09:51


vahet pole kuidas neid valmistada süüa ei kõlba nad ikkagi
Postitusi: 2432

Postitatud: 11-09-2014 12:43


Ma olen eluaeg neid mikrouunis teinud ja siis söön majoneesiga. Nii ongi kõige maitsvamad. Ma olen koguaeg arvanud, et kõik söövad nii, aga tuleb välja, et enamus ikka praevad neid :D
Postitusi: 2113

Postitatud: 11-09-2014 12:46


Mina kas praen või teen ahjus. See oleneb sellest, mida ma parasjagu neile kõrvale teen. Kui ülejäänud söök on ka nt ahjus, siis panen need ka, aga kui ei ole, siis praen.
Postitusi: 31261

Postitatud: 11-09-2014 18:22


Praen siis tulevad mõnusad krõbedad. Ahjus tulevad pehmed. Vanasti sõin otse karbist poolkülmi kalapulki.
X