Postitusi: 277

Kuidas teha küüslauguleivakesi fritüüris?

Postitatud: 05-08-2010 14:52

Kuidas teie teete fritüüris küüslauguleibasid?
Lasete puhta õli kuumaks või juba hakitud küüslauk sisse või kuidas?

Hästi palju on õpetusi, kuidas pannil või ahjus plaadi peal teha leivakesi, aga täpset fritüüri õpetust pole veel leidnud.

Jagage nippe, kallid buduaarikad! :)
Postitusi: 1390

Postitatud: 09-11-2010 18:58


Kõigepealt fritüüri seejärel maitsestada.
Fen
Postitusi: 762

Postitatud: 24-11-2010 22:49


terve viil fritüüri, sealt välja võttes nõrguma, kui jahtunud siis küüslauguküünega üle ja lõikuma :P
Postitusi: 3755

Postitatud: 24-11-2010 22:55


Panen leivaviilud fritüüri, veidi aja pärast võtan ära, maitsestan hakitud küüslaugu ja soolaga, kastme teen kõrvale hakitud küüslaugust, hapukoorest, veidi õli ja soola ning valmis see ongi.
Postitusi: 5988

Postitatud: 24-11-2010 22:56


Kõrtsides tehakse tavaliselt nii, et peale frittimist pannakse küüslaugusoola ja naturaalset purustatud küüslauku (kodukanad saavad seda teha küüslaugupressiga) ning segad hoolega läbi. Kõrvale majoneesi-hapukoore-küüslaugu kaste. Ainult küüslaugusoolaga pole minumeelest veel see õige. :)

Postitatud: 07-05-2021 22:55

Katja


Teist küll mingit abi pole, küsitakse mis kraadin, kui kaua fritüüris teha, et parim vms.... aga ajate ümmargust juttu “pane sisse võta välja ja valmis ...”
X