1 VIGA, MIDA MAASIKATE külmutamisel ei tohi teha

Et ka talvisel ajal oleks võimalik kodumaiseid maasikaid nautida, tasub neid kindlasti sügavkülma panna ja seda võiks teha kohe julgesti – enamasti saavad maasikad pigem enne otsa, kui et midagi üle jääb. Maasikate külmutamisel on aga paar olulist nüanssi, mille tähelepanuta jätmine võib maasika maitset ja kvaliteeti kehvendada…

Tagasi artikli juurde

8 kommentaari

  • reksuuuu
  • K4ili
  • clothesclothes

    clothesclothes

    võtan arvesse. eelmisel aastal külmutatud marjad olid tõesti maitsetud :(
  • ...

    ...

    Maasikatele tuleks lisada veidike suhkrut juurde, et nad püsiksid magusad, kuna muidu jäävad reaalselt hapud.
  • MerkaMersu555
  • davide

    davide

    jah!!!Küll on kenad küll sellised maasikad! Rõõm suur!
    hea teada! Aitäh!
  • Läksid vedelaks mul eelmine aasta ja vot ei lõiganud suuri marju pooleks ka..

Lisa kommentaar

Palun järgige portaali kasutustingimusi. Sobimatud kommentaarid kustutatakse ning autoril keelatakse edasised kommentaarid!