Reklaam sulgub sekundi pärast

ETTEVAATUST: POES VIILUTATUD JUUST JA SINK võivad haigusi tekitada

Poest süüa ostes ei mõtle me kunagi sellele, kes neid tooteid pakendab ja kuidas seda üldse tehakse. Tegelikult oleks aga kasulik end selle teemaga pisut lähemalt kurssi viia, seda enam kui mängus võib olla sinu enda ja sinu laste tervis ning heaolu!

Poest süüa ostes ei mõtle me kunagi sellele, kes neid tooteid pakendab ja kuidas seda üldse tehakse. Tegelikult oleks aga kasulik end selle teemaga pisut lähemalt kurssi viia, seda enam, kui mängus võib olla sinu enda ja sinu laste tervis ning heaolu!

Juustu- ja singitooteid ostes on meil tavaliselt kaks võimalust - osta toode, mis on poodi jõudnud juba pakendatud kujul või valida müügiletist sobiv toode ja lasta see viilutada. Muidugi müüakse leti taga ka juba eelnevalt viilutatud sinki ja juustu ning tegelikult oleks mõistlik nende ostmist vältida, sest me keegi ei tea, millega supermarketites kasutatav viilutaja päeva jooksul kokku võib puutuda.

USA toiduameti poolt läbi viidud uuringust selgus, et kolmel protsendil juhtudest leiti viilutatud lihalt baktereid, mis võivad põhjustada haigusi! 

Kõige suurem oht varitsebki suurtes toidupoodides, kus on palju töötajaid ja palju tooteid. Päeva jooksul viilutatakse meeletutes kogustes sinke ja juustusid ning võimalus, et sa saad oma ostuga kaasa ka mõne ohtliku bakteri, on täiesti olemas.

Poest valmistoitu ostes on paljudel tulnud ette olukordi, mil toidust on mürgitus saadud ja halvaks läinud kanakoibasid on nii mõnigi meist pahaaimamata ostnud. 

Kasulikum on valida tooteid, mis on poodi jõudes juba pakendatud või mis veelgi parem - osta süüa mahekauplustest või talunikelt. Mida vähem vahendajaid, seda kindlam.

Allikas: foxnews.com