RETSEPT: magusad pallikesed valges šokolaadis MAITSEV!

Nädalavahetusel naudi aega oma lähedaste seltsis ja hellita neid millegi maitsvaga. Suus sulavad pallikesed pakuvad rõõmu nii suurtele kui ka väikestele magusasõpradele.
Suus sulavad pallikesed pakuvad rõõmu nii suurtele kui väikestele magusasõpradele. Kogusest jagub 15 pallikese valmistamiseks.
Tegemiseks läheb vaja:
100g sulatatud võid
4 sl agaavi siirupit (kui soovid magusamat, lisa rohkem)
2,5 dl vahukoort(vahustamata)
0,25 tl Himaalaja soola
piparmündi ekstrakti täpselt nii palju, kui maitseks soovid
200g valget šokolaadi
kaunistusi peale
Valmistamine:
Sega kõik koostisosad peale valge šokolaadi kokku. Vormi massist pallikesed. Sulata šokolaad ja kasta pallikesed šokolaadi sisse ning kaunista. Pane külmkappi tahenema ja lase heal maitsta.
Retsept ja foto: Kadri Valsberg