RETSEPT: SUURED, ÕHUKESED ja krõbedad pannkoogid

3 kommentaari
RETSEPT: SUURED, ÕHUKESED ja krõbedad pannkoogid
Shutterstock

Pühapäevahommikuks sobivad pannkoogid lausa oivaliselt.

Et nende valmistamiseks ei ole sugugi palju koostisaineid vaja, siis suure tõenäosusega on sul ka praegu kõik vajalik kenasti kodus olemas.

Siinsest retseptist saad õhukesed ja krõbeda pannkoogid, mis külma piima ja moosiga on lausa oivaline kooslus.

Kogus 12-14 tk

Vaja läheb:

200 g jahu
0,5 l piima
2 muna
20 g kookosrasva
1 tl suhkrut
näpuotsaga soola
õli praadimiseks

Tee nii:

Vala jahu suurde kaussi, sega soola ja suhkruga läbi. Nüüd tee jahu keskele auk ja vala sinna eelnevalt lahtiklopitud munad, mis on omakorda segatud piimaga. Sega kõik korralikult läbi ning viimasena sega sisse sulatatud kookosrasv.

Prae õlitatud kuumal pannil suured õhukesed pannkoogid ja serveeri moosiga.

Sarnased artiklid