Reklaam sulgub sekundi pärast

2008 aasta juuksetrend- sassy ja lühike

Kui Victoria Beckham 2007 aastal selle ekstreemse sammu astus ja oma pikad voogavad juuksepikendused maha lasi lõigata, vallandus kogu Hollywoodis suur buum. Järk-järgult lasid ka teised kuulsused oma juukseid kärpida. Hollywood'i tabas Victoria Beckham'i üleküllus.

Kuigi Beckham on paljudel juba üle visanud, on teised kuulsused oskuslikult tema soengut varieerinud. Lühike lõikus kogub vaid hoogu. Kui Elisha Cuthbert(pildil) enda juuksed niiviisi lõikas, oli see vaid tõestuseks, et lühike ja sassy, ühele küljele kammitud soeng muudab näo huvitavamaks ja stiilsemaks.

See lühike lõikus on algselt inspireeritud Twiggy'st ja Edie Sedgwick'ist. Juuksetrend on vallutanud ka catwalk'i – tõusvad modellid nagu Agyness Deyn ja Anja Rubik näitasid oma vinget soengut 2008 kevadsuviste kollektsioonide poodiumitel. Nad osalesid näiteks ka Dolce&Gabbana, Matthew Williamson'i ja Proenza Schouder'i showdel.

Veel on oma juuksed lühikeseks lõiganud kaunis näitlejanna Keira Knightley. Tema muutis oma hairstyle'i filmi „Bend it like Beckham“'i jaoks. Vapustavalt kenad on tema pruunidesse juustesse pleegitatud heledad salgud ja siis kontrastiks jälle tumedamad. Soeng on eest pikk ja tagant lühike. Pilti saab näha SIIT.

Jessica Simpson, tuntud oma pikajuukselise bombshell look'i poolest, on ka nüüdseks suure muutuse läbinud. Kunagi ei astunud ta punasele vaibale ilma juuksepikendusteta, olid need siis lokkis või triigitud... Kuid nüüd kannab Jessica hoopis lühemat ja naturaalsemat soengut, mida saab näha SIIT.

Ashlee Simpson'i soeng muutus päeva pealt pikkadest tumadatest lokkidest meeblondiks õlgadeni lõikuseks. Ashlee mainib, et lõikus võttis aega 6 tundi, et saavutada „just seda õiget“ look'i. Seda aeganõudvat lõikust saab imetleda SIIT.

Jessica Alba uus supernaiselik lühike soeng tõstab esile tema naturaalset ilu ning raamib nägu. Stiilimuutust saab näha SIIT.

 

/Liisa Ennuste/