Anu Saagim: ema ütles, et ma olen nagu lehm

Anu Saagim: ema ütles, et ma olen nagu lehm

Skandaalne glamuuritar Anu Saagim, kes parasjagu Saaremaal puhkab, on alati olnud suur turu külastaja. Kuna Anu otsustas sel suvel kõiksugu grillvorstide ning liha söömisest loobuda, siis Buduaar küsis Anu käest, mida ta suvisel ajal üldse süüa armastab. Anu jagas meile ka oma lemmikretsepti, mida ta kõigil kindlasti proovida soovitab.

Skandaalne glamuuritar Anu Saagim, kes parasjagu Saaremaal puhkab, on alati olnud suur turu külastaja. Kuna Anu otsustas sel suvel kõiksugu grillvorstide ning liha söömisest loobuda, siis Buduaar küsis Anu käest, mida ta suvisel ajal üldse süüa armastab. Anu jagas meile ka oma lemmikretsepti, mida ta kõigil kindlasti proovida soovitab.

Anu on juba aastaid olnud suur turulkäija. “Elan praktiliselt Keskturu kõrval, kuid sellegipoolest käin hoopis Nõmme turul. Põhjus on lihtne – olen veendunud, et Keskturul petetakse. Nad müüvad mingeid välismaiseid maasikaid Eesti maasikate pähe ja mina ei viitsi hakata detektiivi mängima, et kes petab ja kes ei peta. Otsustasin, et lihtsam on minna Nõmme turule, kus on väga armsad tädid ja maitsev kaup,” kommenteerib Anu.

Mida Anu turult kaasa osta armastab? “Ostan alati hästi palju maasikaid, mustikaid, tomatit, kõikvõimalikku rohelist kraami ja muidugi need kõige esimesed kartulid – need on lausa võrratud,” ütleb Anu mõnust õlgu väristades ning lisab: “Otsustasin sel suvel igasugu grill-lihadest ja vorstidest loobuda, minu ema küll grillib pidevalt, aga mind see liha praegu üldse ei tõmba. Lammast jah natuke ikka olen söönud, mulle tohutult meeldib neid konte närida,” tunnistab Anu, et lambalihast pole ta siiski täielikult loobunud. 

Kas Anu menüü sisaldabki sel suvel puhtalt taimetoitu? “Jah, võib nii öelda küll! Ajan näost nii palju tomateid, rohelist kraami ja maasikaid sisse, et mu ema peab mind ebanormaalseks. Ta ütles isegi, et vastik on vaadata, kuidas ma suudan nii palju seda rohelist kraami süüa, et ma olen nagu lehm juba ju,” naerab Anu valjuhäälselt ja jätkab: “Mul on selles mõttes ka vedanud, et meil on naabruses talu, kus kasvatatakse samuti väga palju värsket kraami ja nad toovad mulle kastiga kõik koju kätte. See on täielik luksus ju.”

Uurime Anu käest tema selle suve lemmikretsepti kohta. “Võtad värsked kartulid, keedad koos koorega valmis, siis peale kvaliteetset oliivõli, hästi palju rohelist kraami ja musta pipart maitse järgi. Tulemus on vapustavalt hea, mingit liha siia juurde pole vaja. Teine väga mõnus suvine söök on maasikad meega. Ja rohkem polegi vaja. Ma juba ootan huviga, milline ma sügisel välja näen, sellist nii-öelda dieeti polegi mul varem vist olnud, seega ma peaksin sügisel ikka väga hea välja nägema,” muigab Anu.

Karin Karu

Sarnased artiklid