Reklaam sulgub sekundi pärast

Kaota kilosid ja proovi Kati Saara Vatmanni oblikasuppi! Retsept

Viimasel ajal on üha rohkem populaarsust kogunud kõikvõimalikud aias kasvavad taimed - oblikad, naadid ja võilillelehed - kuid mida nendest valmistada? Buduaar rääkis maal elava kirjaniku Kati Saara Vatmanniga ja palus tal meile jagada üks maitsev ja tervislik retsept.  

Viimasel ajal on üha rohkem populaarsust kogunud kõikvõimalikud aias kasvavad taimed - oblikad, naadid ja võilillelehed - kuid mida nendest valmistada? Buduaar rääkis maal elava kirjaniku Kati Saara Vatmanniga ja palus tal meile jagada üks maitsev ja tervislik retsept.  

Kati jagas meile lahkesti oma lemmiksupi retsepti, milleks on oblikasupp. Kes porgandit ei armasta, võib selle asemel mõnda muud köögivilja kasutada - lillkapsast, brokolit vms.

Vaja läheb:

Supipõhja jaoks suitsukondiliha (suitsukana sobib näiteks väga hästi)

Kartuleid

Porgandit

Oblikaid

Muna (1 muna sööja kohta)

Hapukoort

Tee nii:

Keeda suitsukontilihast supi põhi, lisa kartulid ja porgand, kõige lõpus lisa julgelt oblikaid, maitsesta soola ja pipraga, lisa igale portsjonile üks keedetud ja purustatud muna ning kõige peale törts hapukoort. Serveeri kuumalt koos täisteraleivaga! 

Karin Karu