Buduaari sügisajakirjas räägib armuroogade kokaraamatu „Kirg. Toit“ autor ja edukas restoraniärinaine Margit Hakomaa oma erilisest kirest toidu ja retseptide leiutamise vastu ja tunnistab, et tema kiindumus on sedavõrd suur, et mõnigi väärt toiduaine on salaja üle piiri toodud. Buduaari sügisajakirjas räägib armuroogade kokaraamatu „Kirg. Toit“ autor ja edukas restoraniärinaine Margit Hakomaa oma erilisest kirest toidu ja retseptide leiutamise vastu. Margit tunnistab, et tema kiindumus on sedavõrd suur, et mõnigi väärt toiduaine on salaja üle piiri toodud.“Olen salaja üle piiri vedanud näiteks viigimarju, juustu ning talvel isegi mustikaid,“ naerab Margit tehtud viperuste üle. Mõnikord on tegemist tulnud ka tolliga, kes sisseveetava toidukraami peale kulmu kortsutanud on.Välismaalt toob ta kaasa erinevaid äädikaid, õlisid ning isegi maitsetaimi, mida Eesti turult leida pole. Margitil on ka palju häid sõpru, kes, teades tema suurt armastust toidu vastu, talle reisidelt mõne potsiku ürtidega toovad.Kuidas sai alguse Margiti huvi tervisliku toitumise vastu ning milliseid toite naine armastab, saad lugeda täispikast intervjuust värskest ajakirjast Buduaar Shopping.
Olesija Saue — FOTO: Kersti Niglas Nipinurk BRÄND NIMEGA SINA! Miks on oluline tegeleda sotsiaalse müügiga?
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Telesaade Buduaar Milliseid energiabatoone ja joogisegusid kasutab Kaisa Selde?
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?