Reklaam sulgub sekundi pärast

Mis ei puudu kunagi endise Playboy Eesti juhi Joel Kirsimaa sünnipäevalaualt?

Eesti meedias paljudele teada-tuntud Joel Kirsimaa, kes pikka aega  Eesti Playboy juhi ametit pidas, tähistas hiljuti oma 32. sünnipäeva.  Joel rääkis Buduaarile, et ükspuha, kus ta oma sünnipäeva ka ei peaks – metsas, hotellis, laevas, kontoris, saunas –, kunagi ei puudu sealt sool sidruni peal, sest muidu tequilat võtta ei kannata. Buduaar uuris, kuidas noormees sel aastal sünnipäeva tähistab.

Eesti meedias paljudele teada-tuntud Joel Kirsimaa, kes pikka aega Eesti Playboy juhi ametit pidas, tähistas hiljuti oma 32. sünnipäeva. Joel rääkis Buduaarile, et ükspuha, kus ta oma sünnipäeva ka ei peaks – metsas, hotellis, laevas, kontoris, saunas –, kunagi ei puudu sealt sool sidruni peal, sest muidu tequilat võtta ei kannata. Buduaar uuris, kuidas noormees sel aastal sünnipäeva tähistab.

“Minu jaoks on sünnipäeva tähistamine väga oluline. Alati, kui inimene vaatab oma senisele elule tagasi, siis esmalt meenuvad ikka elu kirkaimad hetked. Toredad seiklused ja sündmused koos lähedaste inimestega määravad justkui ära sinu elatud aastate tegeliku väärtuse. Arvan, et ka sünnipäev on üks nendest hetkedest, mida ei tohiks lihtsalt niisama "maha magada." Iga inimene peaks oma sünnipäeva tähistama lõbusalt ja meeldejäävalt,” väärtustab Joel sünnipäevade tähistamist kõrgelt.

Küsimusele, mis on see söök, mis mehe sünnipäevalaualt kunagi puudunud pole, vastab Joel järgnevalt: “Kuni 16. eluaastani võis selleks olla kartulisalat. Sealt edasi kadus aga igasugune järjepidevus toitude osas, sest kohti, kus sünnipäevi peetud, on tõesti seinast seina - kodus, metsas, hotellis, laevas, kontoris, restoranis, ülikooli ühikas, saunas ja veel kõikvõimalikes muudes paikades. Seda kirjut nimekirja vaadates meenub mulle vast ainult üks pidevalt domineeriv toitainete komplekt - sool sidruni peal, sest tequilat muidu võtta ei kannata,” ütleb Joel, et ühel hetkel vahetati kartulisalat välja tequila vastu.
“Et mitte kalmaare vetikatega segamini ajada, pean oma sünnipäeva traditsiooniliselt kahes etapis: esimesel päeval pidu sugulastega, et säästa sõpru, ja teisel päeval pidu sõpradega, et säästa sugulasi,” nendib mees, et sugulasi ja sõpru ühe laua taha istuma panna ei ole just parim mõte.

Karin Karu