Priimabaleriin Kaie Kõrb: minu lapsed kiirtoitu ei taha

Priimabaleriin Kaie Kõrb: minu lapsed kiirtoitu ei taha

Priimabaleriin Kaie Kõrb (51), kes rabab korraga tööd nii Tallinna Balletikoolis kui ka omanimelises balletistuudios, kasvatab lisaks veel kodus kahte väikest poega. Kaie, kes on eluaeg ideaalses füüsilises vormis olnud, rääkis Buduaarile nii enda kui ka oma pere söömisharjumustest ja paljastas ka nende perekonna lemmikretsepti.
 

Priimabaleriin Kaie Kõrb (51), kes rabab korraga tööd nii Tallinna Balletikoolis kui ka omanimelises balletistuudios, kasvatab lisaks veel kodus kahte väikest poega. Kaie, kes on eluaeg ideaalses füüsilises vormis olnud, rääkis Buduaarile nii enda kui ka oma pere söömisharjumustest ja paljastas ka nende perekonna lemmikretsepti.

Kiirtoitu Kaie väga ei armasta, kuid kui isu tuleb, siis midagi ta endale keelama ei hakka. Kaie lapsed pole kiitoitu aga kunagi söönud, põhjus on lihtne – neile ei maitse see. “Minul vahel ikka tuleb ette isu niiöelda kiirtoidu järele, siis sööngi täpselt seda, mille järele isu on – näiteks friikartuleid. Kas minu lapsed söövad kiirtoitu? Olen neile mitu korda seda pakkunud, aga nad keelduvad isegi proovimast. Limonaadi nad ka üldse ei taha,” naerab Kaie.

Kaie perel on välja kujunenud kindlad lemmiksöögid, mida kodus sageli küpsetatakse. “Armastame ahjukartuleid ja Kurzeme Läti moodi – seda oskab minu mees väga hästi valmistada. Samuti on meie pere suur koriandriarmastaja.

Hiljuti sai meie pere lemmikuks juurviljaroog Ratatouille. Selleks on vaja baklažaani, porgandit, sibulat, paprikat, küüslauku, tomatit, koriandrit, soola ja pipart. Lõika baklažaan viiludeks, prae kergelt pannil, pane potti esimene kiht, peale riivitud porgand, tükeldatud paprika, viilutatud tomat, praetud sibul, küüslauk, maitseained ja nii kõik kihid, vastavalt kogusele ja igaühe maitsele. Seejärel kaan peale ja kõik haudub omas mahlas umbes 45 minutit. Loomulikult võib valida juurviljad maitse järgi, aga see on meie pere lemmik.”

Karin Karu