Reklaam sulgub sekundi pärast

Restoran Vertigo kokapõlle paneb ette Michelini tärnirestorani peakokk

Tallinna tipprestoran Vertigo käivitab sel reedel uue üritustesarja „Chef Club”, mis tõotab Tallinnasse tuua maailmakuulsaid kokkasid, kes Vertigo külalistele oma oskusi tutvustavad ja näpunäiteid koduköögis kokkamiseks jagavad. 600-kroonist nelja käiguga menüüd saab Vertigos maitsta 8.märtsini.

Tallinna tipprestoran Vertigo käivitab sel reedel uue üritustesarja „Chef Club”, mis tõotab Tallinnasse tuua maailmakuulsaid kokkasid, kes Vertigo külalistele oma oskusi tutvustavad ja näpunäiteid koduköögis kokkamiseks jagavad. 600-kroonist nelja käiguga menüüd saab Vertigos maitsta 8. märtsini.

27. veebruaril alguse saava esimese Chef Club´i külaliskokaks on Michelin´i tärniga hinnatud Helsinki tipprestorani Demo peakokk Kristian Perkola. Vertigo baaripoolel on hea võimalus proovida korduvalt Soome parimate baaride hulka valitud American Bar´i peabaarmani Mikko Kempineni enneolematult kombineeritud kokteile. Mõlemad tipptegijad on Vertigos Soome restoranide Tallinna vastukülaskäigu raames.

„Paljud restoranikülalised saavad just restoranist inspiratsiooni kodusteks kokkamisteks. Sellest klientide soovist ajendatuna kaasneb iga uue külalismenüü lansseerimisega eriüritus, kus on kohal ka tippkokk ise, kes jagab külalistele näpunäiteid, kuidas neid hõrgutisi ise kodus valmistada,” lisab Vertigo peakokk Imre Kose.

Kuigi Chef Club üritustesari on Eestis esimene omataoline, on sellised teiste restoranide kokkade külalismenüüd maailmas väga populaarsed, sest nees pakuvad restorani klientidele uusi maitseelamusi.

Kose lubab, et Soome tippkokk ei jää viimaseks Vertigo köögi külaliskokaks. „Kui eestlastele selline vaheldus meeldib, siis plaanime tuua Vertigosse erinevaid tunnustatud kokkasid laiast maailmast,” ütleb Imre Kose. 

Neljapäeva õhtust kuni Naistepäevani saab 4-käigulist 600 krooni maksvat õhtusööki nautida Vertigo´s iga päev. Kristian Perkola ja Mikko Kemppinen on pakutavat tutvustamas isiklikult Vertigo´s neljapäeval ja reedel.

Demo peakoka menüü esitlemine toimub 27. veebruaril kell 19.00 ja selle osaliseks on võimalik saada kõigil hea söögi austajatel.  Kui soovid reede õhtut eriliste maitsenaudingute ja hea seltskonnaga veeta, siis broneeri õhtusöök aadressil [email protected] või helista  6663456.

Menüüga saad tutvuda www.vertigo.ee