Reklaam sulgub sekundi pärast

Treener Katrin Väli teab, mida süüa, et vormis püsida

Armastatud treener ning kosmeetik Katrin Väli on alati särav, tegus ning pakatab energiast. Mis on selle kauni noore naise ilu saladus? Buduaar uuris kiire elutempoga Katrini käest, mis on tema lemmiksöök ning palus ka retsepti, mille Katrin meile lahkel käel ka jagas.

Armastatud treener ning kosmeetik Katrin Väli on alati särav, tegus ning pakatab energiast. Mis on selle kauni noore naise ilu saladus? Buduaar uuris kiire elutempoga Katrini käest, mis on tema lemmiksöök ning palus ka retsepti, mille Katrin meile lahkel käel ka jagas.

Katrin tunneb, et kuumad supid mõjuvad talle kuidagi väsitavalt, seega eelistab ta pigem külmsuppe! "Kuna soojad supid teevad mind tõepoolest uimaseks, siis teen mina endale vahel hoopis külma suppi, mis on olnud minu lemmiksöök juba lapsest saati. Maitsvamaks muudab selle supi kui lisandiks supikaussi potsatada ka keedetud sooja kartulit, kuid mulle maitseb see supp ka ilma kartulita. Lisaks sellele, et see supp on maitsev, näeb ta ka väga ilus ja värviline välja," kiidab Katrin oma lemmiksupi kaunist välimust.

Nüüd aga retsepti juurde:

Vaja on: 1 purk marineeritud peedikuubikuid, 2 l keedetud vett, 1 väiksem pakk hapukoort, 1 pikk värske kurk, 3 rohelise sibula vart, tilli, 2 keedetud muna, veiseliha, soola, pipart, sidrunihapet, keedetud kartuleid.

Valmistamine: Vala supipotti purk marineeritud peedikuubikud, juurde hakitud sibul, kurk, till, keedetud veiseliha ja munad. Lisa vesi ning hapukoor ja sega. Maitsesta soola, pipra ja sidrunihappega. Serveeri suppi koos kuumade keedetud kartulitega.

Karin Karu