Reklaam sulgub sekundi pärast

ANNABELI GEENIRAVI viidi läbi, nüüd peab ootama

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond andis sotsiaalmeedia vahendusel teada, et väikese Annabeli geeniravi on tehtud. Ravi teostamise ajal toimetas pisineiu ümber kaheksa arsti ning vanemate sõnul oli kogu haigla personal ääretult abivalmis ja toetav. 

Haruldast spinaalset lihastroofiat põdev väike Annabel vajas geeniravi saamiseks 2,125 miljonit USA dollarit ning eestlaste abiga suudeti raha kokku saada ja enamgi veel - ka ravi teostamiseks oli vajalik mitusada tuhat eurot. Tänaseks on ravi tehtud ning Annabel viibib vanematega jätkuvalt Ameerikas, kus neiut jälgitakse.

Tallinna Ülikooli Kliinikumi Lastefond kirjutab oma Facebooki lehel: "Ravi teostamise ajal askeldasid pisikese Annabeli ümber kaheksa tohtrit, vanemate sõnul on kogu haigla personal ääretult abivalmis ja väga toetavad. Pisike piiga pidas kenasti vastu ja oli ravi alal väga vapper, protseduur ise aga siiski üsna väsitav, mistõttu üritatakse nüüd lõpuks pisut puhata.

Annabeli vanemad ja Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on seda rõõmsamad, et saame häid uudiseid teada anda vahetult enne eestlastele väga olulise juubelilaulu- ja tantsupeo avaetendust."