Reklaam sulgub sekundi pärast

DJ Kermo Hert: Iga tööga tekib inimestele austajaid!

DJ ametit pidav Kermo Hert on pidulisi rõõmustanud juba üle kümne aasta, tehes inimesi õnnelikuks enda mängitava muusika kaudu. Buduaar uuris, miks just see amet ning kui palju austajaid saab DJ, kes enda enamus nädalavahetused klubis veedab.

DJ ametit pidav Kermo Hert on pidulisi rõõmustanud juba üle kümne aasta, tehes inimesi õnnelikuks enda mängitava muusika kaudu. Buduaar uuris, miks just see amet ning kui palju austajaid saab DJ, kes enamuse oma nädalavahetustest klubis veedab.

Selle töö juurde sattus Kermo juba kooliajal, kuna noormehel oli kõige rohkem kassette ja see tegi temast suurima muusikavalikuga inimese tutvusringkonnas. „Lisaks oli mul kodus duubelmakk, millega tol ajal sai pidu teha, nii et lugude vahele ei jäänud meeletuid vahesid,“ räägib mees.

Ei saa mees kurta ka DJ ameti üle, kuna teeb seda. mida armastab ning ei pea rahamuredega oma pead vaevama. „Julgen väita, et iga tööga elab ära, kui sulle see töö väga meeldib. Nagu näha, siin ma olen, elus!“ lausub ta.

Kuidas on lood aga soovilugudega, kindlasti on palju neid, kelle lood ei pruugi DJ´le meeldida, kuid sellest hoolimata peab selle ette kandma. „Soovilugude kohta nii palju, et igal inimesel on oma õigus oma arvamusele. Raadios saab soovilaulude järgi pehmelt öeldes oma kuulajaskonna peegli,“ teab Kermo rääkida.

Mees, kes ise oma töö tõttu viibib väga tihti erinevatel pidudel, teab kindlasti, mis teeb ühest heast üritusest väga hea peo! „Hea pidu on siis, kui seal on on inimesed, kes on tulnud sinna peo ja muusika pärast,“ leiab DJ.

Kermo peab pidu ise nii tihti, kui selleks aega üle jääb, peamiselt siis, kui viibib kuskil mujal riigis. „Peamiselt siis, kui olen mõnes välisriigis, kus saan ise valida lemmikklubi ja mõne enda eelistatud DJ, kes seal plaati mängib.“ Mehe sõnul on välismaal palju häid klubisid, näiteks Ibiza saarel, kuhu ta tahaks veel ja veel minna. Millised on aga Kermo lemmikkohad Eestis? „Meil on siin ka mitu head klubi: Club Hollywood, BonBon, Club Privé, kui nendes on käinud mõni nimekas väliskülalis-DJ, siis nad on alati need klubid heaks kiitnud ja hea meelega uut tagasikutset oodanud,“ teab Kermo rääkida.

Kas ja kui palju austajaid on mehele tema amet toonud, ei oska ta öeldagi, kuid leiab, et iga amet toob inimestele imetlejaid. „Iga tööga tekib inimestele austajaid, on olemas kohe selline grupp inimesi, kes käivad klubis, et näha oma lemmik DJ’d, lauljat või baarmeni,“ räägib Kermo Buduaarile.


Buduaar.ee