Reklaam sulgub sekundi pärast

ERIK ORGU KRITISEERIS teravalt Palja Porgandi eluviisi

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt kutsus sellel korral enda videoblogisse tuntud toitumisnõustaja Erik Orgu. Intervjuus tuli juttu ka sellest, mida arvab Orgu paastumisest ning kuidas sai üldse alguse tema teekond toitumisnõustajana.

Brigitte võtab videos terava teema kohe käsile ja küsib Orgult, mida ta arvab Paljast Porgandist ja tema paastumistest. „Porgandist rääkides ja fastingust rääkides – ta ei ole toitumisnõustaja ega liikumisnõustaja, tal ei ole kogemusi – ma mõtlen laiapõhjalist kogemust ja tal ei ole tegelikult teadmisi.

See, et ta oma asju propageerib – see on täiesti fine, aga siinkohal tahaksin anda sõnumi noortele, et siiski kuulake oma ala professionaale. Mis iganes alal tema professionaal on – liikumine ja toitumine ei ole tema teemad. Asjad, millega ta ise isiklikult eksperimenteerib. Kuulake oma ala professionaale – olgu selleks mina või Ott Kiivikas – kes tegeleb antud aladega,“ vastas Orgu.

Orgu räägib muuhulgas ka sellest, mida ta arvab nendest kaalulangetajatest, kes osalesid kaalusaates ja on pärast saadet veel kogukamad kui enne.