Reklaam sulgub sekundi pärast

K-POP – TULEVIKU popmuusika

K-pop on muusikastiil, mis koosneb pop-, tantsu-, hiphop-, rokk-, R’n’B- ja elektroonilisest muusikast, ning pärineb Lõuna-Koreast.

K-pop on muusikastiil, mis koosneb pop-, tantsu-, hiphop-, rokk-, R’n’B- ja elektroonilisest muusikast ning pärineb Lõuna-Koreast.

Kas tead sellist megahitti nagu „Gangnam Style”? Kindlasti tead! Ka selle loo esitaja PSY on üks K-popi esindajatest, tänu millele ilmselt ka eestlased seda armastama hakkasid.

Lisaks muusikale on K-pop kasvanud populaarseks stiiliks teismeliste ja noorte täiskasvanute seas üle kogu maailma, mille tulemusena on tõusnud suur huvi Korea ja Aasia moe, stiili ja kultuuri vastu.

Läbi Facebooki fännilehtede, iTunesi, Twitteri profiilide ja YouTube’is avaldatud muusikavideote jõuab K-pop igale poole maailma ning läbi interneti kasvab selle populaarsus plahvatusliku kiirusega. Lõuna-Korea popmuusika on populaarne kogu Aasias.

Kõige populaarsemad K-Popi grupid on poistegrupp BigBang, kel on miljoneid ja miljoneid fänne üle maailma. Nende muusikavideotel on sadu miljoneid vaatamisi ja nende kontsertidel on kümneid ja kümneid tuhandeid külastajaid. Samuti valiti nad 2016. aasta kõige paremaks poistebändiks terves maailmas!

Tüdrukutebändide seast on populaarne 2NE1, mis on maailmas kolmas kõige populaarsem tüdrukutebänd, edestades isegi sellist tuntud ansamblit nagu Fifth Harmony.

2NE1 liider CL on ülemaailme stiiliikoon, kes istub alati kuulsate moe-show’de esiridades ja kes on Moschino peadisaineri Jeremy Scotti parim sõber. Hiljuti oli tema USA debüüt ning tema singel „LIFTED” juhib kõiki muusikaedetabeleid!

Artikkel ilmus ajakirja Buduaar Teen november-detsember 2016 numbris.