Reklaam sulgub sekundi pärast

“MU MEHEL ON NII väike till, et ma pean koguaeg naudingut teesklema!”

Kuigi öeldakse, et suurus pole oluline, vaid tähtis on see, mida mees oma peenisega teha oskab, kipub tõde tegelikkuses hoopis vastupidine olema. Kui mehel on ikka liiga väike, pole ka seks enamjaolt kuigi mõnus. Sellises olukorras on ka 25-aastane Buduaarile kirja saatnud Gea. Gea sõnul on mees muidu igati suurepärane, kuid üks asi häirib naist väga  mehel on liiga väike riist. 

"Olen oma poiss-sõbraga umbes aasta aega koos olnud. Ta on kõik, mida ma eales ühelt mehelt soovinud olen: hea huumorimeelega, tark, sportlik, pöörab mulle tähelepanu ning saab väga hästi läbi mu sõprade ja perega. Üks asi aga häirib mind tema juures kohutavalt ja see on tema liiga väike peenis. 

Mul on enne teda olnud vaid mõned üksikud sekspartnerid ja neil kõikidel oli normaalsuuruses peenis. Kui seksisime mehega esimest korda, siis ma pidin šoki saama. Olukord oli romantiline ja ideaalne, kuid ma ei suutnud seda nautida. Ta ütles, et ma muudan ta nii kõvaks, kuid ma isegi ei tundnud teda enda sees. Pidin ka orgasmi teesklema. 

Ta oskab oma käsi ja suud kasutada, kuid ta peenis rikub alati mu tuju ära. Ka pidev teesklemine koormab mind ja muudab närviliseks. Üritan vältida ka suuseksi. 

Ma ei tahaks alla anda, sest mees on muidu täiuslik. Oleksin maailma õnnelikuim naine, kui tal oleks kasvõi normaalsuuruses peenis. Ma ei julge temaga aga sellest rääkida. Mida teha?"

 

Buduaarile Gea (nimi muudetud)