Reklaam sulgub sekundi pärast

NAINE, SEE ON SULLE: Buduaari ajakirja kevadnumber!

Juba uue nädala alguses jõuab poelettidele Buduaari ajakirja kevadnumber, mis on tulvil ilu, inspiratsiooni ning kauneid ja edukaid Eesti naisi!

Poelettidele on saabunud Buduaari ajakirja kevadnumber, mis on tulvil ilu, inspiratsiooni ning kauneid ja edukaid Eesti naisi!

Hiljuti kuulsin üht kaunitari kirglikult kõnelemas sellest, kui oluline on tema jaoks naiselik ilu ja kuidas ta imetleb ilusaid naisi. Lausa nii, et oleks kunagi ühele kaunile daamile järele vaadates isegi rattaga õnnetusse sattunud! Kui värskendav oli seda kuulda, sest pole just tavaline, et me üksteist avalikult kiidame ja imetleme.

Ka minu jaoks ei ole ilu meie ümber muud kui motivatsioon ja inspiratsioon. „Tal on nii ilus kleit!” – lase end lõikest inspireerida ja tee endale samasugune! „Tal on nii ilusad juuksed!” – mida peaksid tegema, et ka endale selliseid saada? „Ta on nii heas vormis!” – spordiklubid on avatud meile kõigile! (Isegi kui sa ei ole piitspeenike, aga ihkad modelliks saada, siis ka see on võimalik. Loe lk 172!) „Ta on nii edukas!” – mõtle, mis sind tagasi hoiab ja alusta ka ise juba täna oma eduteekonda! Tegelikult on kõik ainult tõlgendamise ja, mis veel tähtsam, tegutsemise küsimus.

Heaks näiteks on siin meie kaanekaunitar, näitlejanna Ingrid Margus, kes lausus kunagi oma iidoli Vivien Leigh’ pilti nähes mõtteis lause „Ma tulen sulle järele!”. Tänaseks on Ingrid talle juba järele jõudnud...

 

Eesti naine on ilus, imetlusväärne ja võrratu! Ta ei pea isegi toetama kahel kontsal Maarjamaa asfaldile, vaid võib veel edukamalt kodumaa eest seista ka tuhandeid kilomeetreid eemal kõrbeliivas. „Meile on siia Abu Dhabisse kedagi väga vaja – ehk on see isegi olulisem ja tulemuslikum kui minu tagasitulek,” ütleb kunagine seltskonnakaunitar Charlene Rennit, kes täna elab ja töötab edukalt just Abu Dhabis.

Või nõustaja ja koolitaja Ly Aunapuu, kes žongleerib maakera kuklapoolel edukalt mees- ja naisenergiatega. Jagame sinuga ka kolme eestlanna lugu, kes läbisid kümneid päevi ja tuhandeid kilomeetreid palverännakuteelselleks et selgusele jõuda. Iseendas.

Kes on see naine Eesti edukaima naisarsti taga ja milline on ühe mänedžeri igapäev? Saame lähemalt tuttavaks Liis Lemsalu mänedžeri Sandra Sersantiga

Ilujuttu ajame seekord ilusa ja andeka näitlejanna Evelin Võigemastiga„Kui olen iseendaga heades suhetes, siis tunnen end kaunina, hoolimata n-ö välistest iluparameetritest,” ütleb Evelin.

„Me kontrollime ja vastutame ning päeva lõpus tihti ei taipagi, et nüüd on käes aeg lõdvestuda ja naisenergiale ümber lülituda. See on meie võimalus uuesti õitsele lüüa, sest meie olemegi Armastus,” sõnab ka brändi Guild looja Joan Hint artiklis, milles räägime taas kord põnevatest naistest. Neist, kes on teinud äripartneriks oma kaasa!

Üks põnevamaid naisi meie seekordses numbris on Rakverest pärit disainer Aili Raudsepp, keda võib riietumisstiili järgi pidada Eesti enda Anna Dello Russoks! „Igaühega armatsemine ei sobi meile nagu ei sobi ka kõik moelavadel nähtu meile kandmiseks,” ütleb Aili. „Selle asemel, et haarata teada-tuntud-kantud järele, võiks ennast ja teisi üllatada!” Viimast oskab loo peategelane imehästi!

Lisaks kaunitele ja andekatele naistele leiad ajakirjast veel hulgaliselt soovitusi ja inspiratsiooni, et end veel õnnelikuma ja ilusamana tunda!

   

Laseme end üksteisel inspireerida ja motiveerida!

Armastust ja vähem kadedust!

Triin Tisler

ajakirja Buduaar tegevtoimetaja

 

E-ajakirja saad lugeda siit: