Reklaam sulgub sekundi pärast

TAIMETOITLASEST ÜKSIKEMA joob igal hommikul seemnevedelikku energia saamiseks

Tänapäeval on olemas mitmeid erinevaid dieete ja toite, mille abil püütakse nii keha kui meelt värskena hoida. Paljud inimesed vannuvad, et taimetoitlus on muutnud nende elu ning viimasel ajal on just taimetoitlaste arv maailmas väga kõvasti kasvanud. Näiteks 2017. aastal tõusis lihavabade toitude nõudlus 987 protsendi võrra ja taimetoitlus oli ka käesoleval aastal suurim toidutrend. 

Taimetoitlaste menüüs puudub siiski aineid, mida inimorganism igapäevaselt vajab ja seega peab need ained saama kätte muudmoodi. Personaaltreener ja toitumisnõustaja Tracy Kiss pani tähele, et tema menüüs puudub B12-vitamiin. Ta uuris kirjandust mehe seemnevedeliku kohta ning sai teada, et selles on ohtralt B12-vitamiini. Seega otsustas naine spermat proovida. 

Kahe lapse üksikemal polnud aga meest, kelle käest spermat küsida. Õnneks oli naise hea sõber nõus kolm korda nädalas talle spermat toimetama. 

Algul polnud sõber innustunud sperma loovutamisest, sest arvas, et naine kasutab seda rasedaks jäämiseks. Lõpuks suutis naine meest veenda, et ta kasutab seemnevedelikku hoopis muul eesmärgil. Kiss palus mehel siiski suguhaiguste testi teha, vältimaks võimalikke probleeme. 

Üsna pea märkas naine, et sperma mõjub talle positiivsel moel ja nüüd joob naine seda igal hommikul. Ta segab sperma banaanide, seemnete ja mandlipiimaga ning saab selliselt vitamiinirohke smuuti. Kiss sõnas, et iga spermalaadung maitseb erinevalt, olenevalt sellest, mida sõber söönud on. Ta on palunud mehel eelnevalt ette hoiatada, kui viimane on alkoholi tarbinud või söönud midagi vürtsikat. Siis teab naine, et ei tarbi spermat puhtalt. 

Naise sõnul annavad ananass ja piparmünt spermale parema maitse, kuid kõige meelsamini sööb ta seda lihtsalt lusikaga. 

Kiss tunnistab, et mitte kõik ei jaga tema vaimustust sperma joomisest, kuigi üks teelusikatäis on tervisele väga kasulik. Lisaks joomisele määrib naine spermat ka oma näole. Nimelt aitab see tal nahka nooruslikuna hoida. 

Tulevikus loodab ta leida endale mehe, kellelt ta vajaliku sperma igapäevaselt ja lihtsalt kätte saab. 

"Soovin endale suhet, kus kallim küsib mu käest igal hommikul, kas tahan enda smuuti sisse ühe või kaks annust spermat," sõnas ta.