Vaata GALERIID Buduaari ja Prike GURMEEKOOLI kokkamisest!

Vaata GALERIID Buduaari ja Prike GURMEEKOOLI kokkamisest!

3. novembril kogunesid Buduaar ja sõbrad koos Prike ning Buduaar.ee veebimängu võitjatega Foodstudiosse, et üheskoos õppida Fish&Wine peakoka Riho Heinmetsa käe all valmistama kvaliteetsete ja ehedate itaalia toiduainete Casa Rinaldi valikust lähtuvalt itaalia hõrgutisi.

3. novembril kogunesid Buduaar ja sõbrad koos Prike ning Buduaar.ee veebimängu võitjatega Foodstudiosse, et üheskoos õppida Fish&Wine peakoka Riho Heinmetsa käe all valmistama kvaliteetsete ja ehedate Itaalia toiduainete Casa Rinaldi valikust lähtuvalt Itaalia hõrgutisi.

Gurmeekooli kokkajad olid Buduaari veebimängu võitjad Gerli Põldoja koos sõbra Enega ning Jana Marin. Buduaari naiskonnast Annika Urm, Greta-Maria Klaasmaa, Krista Maldur, Marge Rahu, Sandra Davõdov, Tene Sommer, Triin Hunt ja meie sõber Ženja Fokin. Prike esindaja Liis Luuk ja Prike sõber Marja-Liisa Noomen ning Fish&Wine perenaine Marilin Salusaar ja peakoka abi Oskar Raudsepp.

Valmistasime erinevaid eelroogasid:
Päikesekuivatatud tomati, võiubade ja röstitud küüslaugu, Sitsiilia pesto ja Parma singi bruschettasid.
Pearoaks oli Casa Rinaldi seepiapasta mereandidega, röstitud vahemereäärsete aedviljade ja rukkolaga
Desserdiks aga käsitsi valmistatud Bailey´s trüflid
Mõnus õhtu jätkus kõikide valmistatud roogade ja nende juurde sobivate Zonini veinide nautimisega.

Zonin Prosecco Special Cuvee DOC 75cl – tervitusjoogiks ja söögiisu tekitajaks
Zonin Regions Pinot Grigio IGT 75cl – põhiroa juurde
Zonin Valpolicella Classico DOC 75cl – suupistete juurde

Retseptid avaldame Buduaari talveajakirjas ja detsembrist alates ka veebis rubriigis Kokakunst.
Vaata meie ühise kokkamise galeriid!