Nigella retseptid 11.01.09: Sensatsiooniline soolo

Nigella retseptid 11.01.09: Sensatsiooniline soolo

Seekord valmistab Briti superkokk Nigella Lawson isuäratavat röstitud lambaliha, hernepüreed, spaghetti a la carbonarat, meelierutavat kartuli-peekoni pannirooga ning magustoiduks mõnusat šokolaadimaiust.


Meie lemmik on kartuli-peekoni panniroog, mis sobib just õhtuseks näksiks. 

 

Kartuli-peekoni panniroog

Vaja läheb:

2 viilu peekonit (tükeldatud ribadeks)

1 tl õli

60 g külmutatud herneid

250 g keedetud koortega kartuleid

2 muna

50 g Cheddar juustu

 

Valmistamine:

Maitsesta potis vesi soolaga. Lisa külmutatud herned ja kuumuta veidike. Lisa ka kartulid ning kuumuta niikaua, kuni kartulid on soojaks läinud. Prae samal ajal peekon pannil õliga. Kurna kartulid ja herned  ning lisa peekonile. Klopi munad lahti ja sega riivitud juustuga. Lisa pannile. Sega hoolikalt, maitsesta. Serveeri kohe ilusas kausis. 

 

Mida juua kartuli-peekoni panniroa kõrvale?

Kartulivormide ning kartuliroogade kõrvale on alati eksimatu valik õlu, kuid veinidest oleks vast sobiv valik Prantsusmaa punavein ja siinkohal soovitaksime Laroche Merlot, Lõuna-Prantsusmaalt, hinnaklass 95 eek ning saadaval Kaubamaja Toidumaailmas ning Veinisõber kaupluses www.veinisober.ee

Head isu!

Nigella kokasaadet saab vaadata 11.01.09 Kanal 11 kell 13:50